reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
U mnie akurat sytuacja odwrotna, dolne meble mam ciemne (orzech) i blat mam jasny (cappucino, czy cos kolo tego), ale mam tez jasne gorne szafki (coby mnie ten orzech nie przytloczyl).
Tak jak Elvie nie podobają mi się połączenia brązu/ beżu/ miodu z szarościami, więc 'beton' by u mnie odpadł, szukalabym ładnego brązu 9może być głęboki). Ale to mój gust, a o nich się nie dyskutuje! Izabela- Tobie się MUSI podobać :-D

Dziewczyny starszaków- kupiłam Kubie spodnie- sztruksy w Lidlu po 30 zeta, fajne są, jak dla mojego super, bo nie mają szerokich nogawek, cienki sztruks- taki na jesień, są brązowe lub granatowe.

Ja tez chcialam braz ale nie maja gladkiego a nastepny slojowaty by sie gryz z podloga i by wygladal jakby podloga na blacie lezala, mysle o tym betonie jasnym ale sama nie wiem.

Podoba mi sie biel ale sie boje ze bedzie mdlo bo bardzo jasne fronty sa

Dziewczyny ja też polecam "Bartki" buty nie do zdarcia od zawsze kupuję je chłopcom , w ogóle na zimę rewelacyjne bo mają taką specjalną powłokę chyba sympatex się nazywa nie wiem czy dobrze napisałam:) w każdym razie chroni przed namoknięciem.Raz jedyny kupiłam na zimę Geoxy i powiem szczerze że jak chłopcy dłużej pobiegali po śniegu i on się dostał do środka to zapach był nie do zniesienia .

Nata no mnie już boli głowa jak pomyślę o zakupie trzech par na zimę :(

Dziewczyny, w czym pierzecie biale rzeczy by nie tracily bieli???
Musze sie przyznac, ze moje biale rzeczy po kilku praniach brzydko sarzeja... Stosuje Persil w plynie, i generalnie zadowolona jestem, gdyby nie wlasnie ten szary kolor.
Kupilam jakis czas temu takie specjalne saszetki, ktore niby mialy dawac efekt pieknej bieli, dzis wypralam przescieradla i dooopa. Jakie byly takie sa.

Aha, nie piszcie mi, ze polecacie Vizir bo takowego tu nie dostane ;-)

reklama
Katik ostatnio na ten temat debatowałam z klinetka w pracy i poleciła sodę :) namoczyć w roztworze i dodać do prania ładnie wybiela podobno .

Co do butów to ja mogę polecić te ze smyka też mają nieprzemakalną warstwę , są za kostkę sporo i na rzepy . mia lam też smykowe sandały i tez były super . Buciki są tańsze od wszelakich geoxów ecco , bartków itp . ja zimowe dla SZymka już kupiłam dałam 119 zł :) wszystkie kosztują do 130 zł te co widziałam z zimowych . w tamtym roku miałam emele i też były bardzo dobre kosztowały 119 zł

Do góry