reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Katik - moja w łóżeczku jeszcze śpi, ale jeszcze w tym roku planujemy jej łóżko zmienić. Wrzuć na zakupowy to, które kupiliście Poli. Zobaczę, czy to samo planujemy:-) Fajnie, że Pola tak sprawnie przeprowadzkę do nowego łóżka przeszła.

My tez młodą przeniesiemy po przeprowadzce prawdopdobnie.

Elvie wzystko super tylko ze ja nie mam zadnych krzeseł bo zaczynam od zera :-D A takie z dziurami i rozszerzanymi tylami to mi sie wogole nie podobaja a z drewnianymi nogami odpadaja bo mi do stołu nie beda pasowaly. Chyba stanie na tych k69. Ale dobrze wiedziec bo chcialam biale o tym jeansie i stanie na czarnych.

Iza- no ja Ci nie pomoge, bo sama mam problem, powinnam kupic krzesla i stol do kuchni i jakos nic nie udalo mi sie znalezc, bo mi sie nie podoba :-( ja nie przepadam za skora, niestety (sic!) mam skorzana sofe, ale kupilam ja zeby nie myslec o plamach z jedzenia (tych z dzieciecych paluszkow) i siersci psiej i kociej, jest jeden plus skory i skoropodobnych- latwo to utrzymac w czystosci. Na pewno wybierzesz dobrze, jak juz bedziecie mieli kuchnie gotowa, wrzuc foty :-D

Z szafa do przedpokoju tez mam ten sam problem, trzeba kupic, tylko jaka, ale skoro stara grozi zawaleniem (hehehe) no i maz bedzie malowal przedpokoj, to w koncu bedzie pretekst.

My z lozkiem do dzieciecego jeszcze poczekamy, bo jednak bedzie pietrowe, a zaraz potem meble z biurkiem, bo trzeba zaczac przygotowywac kubuli m-ce 'kazni' czyli odrabiania zadan domowych.

Iza żadne z powyższych krzeseł mi się nie podoba, jednie 3 krzesło z linku od Elvie.
Elvie i Zielona też wolę porządny materac. Na tym nie ma co oszczędzać, w końcu sen to jedna z najważniejszych czynności, a jak źle śpimy to odbija się to na wszystkim

reklama
Co do krzeseł; Ja mam w kuchni te z dziurami , jasne skórzane, ale tych dziur mam wiecej niz te które wklejałyście, bo te moje krzesla mają wyższe oparcie. W każdym razie bardzo sobie je chwale i mnie akurat sie podobają i pasują do wystroju:-). No, ale tak jak któras tu pisała, ile osób tyle gustów :tak:

katiczku łożeczko napewno bedzie Poluni służyc, moja Weronika ma identyczne :-)

Do góry