reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

13 ja często trendy oglądam a później podobne rzeczy w duuuuuużo niższych cenach kupuję na allegro, często duńskich marek one są.

Kiecki noszone przez panią Przetakiewicz też lubię:tak:

reklama
Kamisia- a moze pojdz tam z tymi dwoma kombinezonami i paragonami, i powiedz jaki jest myk, to sie zlituja, tylko z kierowniczka pros od razu, bo sprzedawca moze nie miec uprawnien.
Ja mam po Kubuli, wiec nie pomoge :-(

Kamisia co za babsko tyle można powiedzieć . nawet u mnie w robocie można na drugie dzień oddać mimo że ja używkę sprzedaję , bo wiadomo jak jeste z dzieciakami i przymierzyć trzeba . Od bidy wymień na kombinezon na następny rok , lepsze to niż jakieś inne ubranka skoro już wszystko masz .

Laski w tesco promocja na:
- pampersy active baby po 44zł
- czapki i rękawiczki dla dzieci (bardzo duży wybór, -30%)
- kaszki mleczno-ryżowe Nestle (3szt. za 19,90zł) i bobovity w dwupackach - nie pamiętam ceny, ale taneij niż Nestle wychodzą
- mix cukierków toffi:-D

W ogóle to tesco na Bielanach powiększyli i jeszcze część w remoncie, ale masa miejsca tam i fajnie się zakupy robi, F&F ubranek ogromny wybór, ale za daleko tam mam, więc dziś tylko przy okazji byłam;-)

W HM promocja 2za 1 chyba tylko przez week . wyprzedają jeszcze pozostałości letnich kolekcji . ale nabyłam dla Oli szorty takie do rajstop fajne dwie pary za 20 zł .
czapek za to dla starszych chłopców praktycznie nie ma:wściekła/y: a po to pojechałam , kupiłam w końcu reimy bo ładne mieli . w realu bardzo dużo pronocji na zabawki , większość taniej niż na allegro .
Ale w tamtym roku też był taki rzut bardzo tanich zabawek właśnie w październiku
http://www.real.pl/gazetki-i-katalogi/

Ostatnia edycja:
Elvie ostatnio w Tesco kupiłam małej fajną czapeczkę. Ale pampki rozebrane, bynajmniej nasz rozmiar. Kaszek też nie było :-( a u nas idzie tego od groma. W ogóle nasze Tesco to taka bida, że szok, nie opłaca się jeździć, wolę Real, blisko i wszystko dostanę.
Za to w Stokrotce pampki po 39,99 więc aż się z ciekawości wybierzemy po obiedzie na spacer ;-)

Aniam
mam pytanie. Czy u ciebie w pracy masz może sweterki polarowe w tym stylu?
WWW bluza polarkowa milusia ROZM. 86 (1862669512) - Aukcje internetowe Allegro
Bluza chłopieca rozm 86 cieplutka (1868426337) - Aukcje internetowe Allegro

chodzi mi o to żeby nie były całe rozpinane i były bez kaptura. No i rozmiar 86 ew. 92.

Edit:
Było o łóżkach dla dzieciaków. Znalazłam wreszcie tego sprzedawcę od którego kupowaliśmy lóżko dla J. i dokładnie ten sam model łóżka
1879619141
a>

Ja jestem mega zadowolona z tego modelu :tak: a i sprzedawcę mogę polecić
BARDZO MOCNE ŁÓŻKO 'TEDI ' GR.3,5cm 90x200 (1879619141) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Ja bym też Ali chętnie łóżko kupiła... ale jak zacznie mi spacerować po nocy to po spaniu będzie a tak ładnie śpi... póki co poczekam jeszcze dla swojej wygody -ale łóżko bardzo fajne z tego co widzę

Ja też na h&m nalot zrobiłam, dla Ali koszulę kupiłam, trój pak rękawiczek z palcami, komin zamiast szalika i czapę z mega pomponem, dla siebie spodnie i płaszcz. Za mało czasu miałam ale promocje były super bo u nas noc zakupów w CH.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry