reklama
13x13 ja też lidlowe skarpety do biegania po domu uwielbiam
Katik - ja zamawiałam sanki na allegro, metalowe płozy z oparciem, deseczki drewniane, oparcie można zdemontować. Sanki super, ale pamiętam, że prawie miesiąc na nie czekałam, bo mieli masę zamówień i nie wyrabiali, a brałam z najlepszej oferty za 77zł chyba. Warto zatem zamówić już teraz.

Katik - ja zamawiałam sanki na allegro, metalowe płozy z oparciem, deseczki drewniane, oparcie można zdemontować. Sanki super, ale pamiętam, że prawie miesiąc na nie czekałam, bo mieli masę zamówień i nie wyrabiali, a brałam z najlepszej oferty za 77zł chyba. Warto zatem zamówić już teraz.
Katik - sprawdziłam i my mamy takie, od tego sprzedawcy: SANKI Z OPARCIEM PODNÓŻKAMI MATERACYKIEM 14 DNI (1867666540) - Aukcje internetowe Allegro Wybrałam srebrne z szarym materacykiem. Sanki są świetne gatunkowo, ale przesyłka trwała bardzo długo, bo facet sprzedał w ciągu tygodnia ponad 1000 i miał problemy z wyprodukowaniem. Miały być na Mikołaja a doszły na dzień przed Wigilią. Mimo to polecam

mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
W realu pampki po 45zł :-) zrobiliśmy sobie zapas

Katiczku kochany czy ja po niedzieli moglabym sie do Ciebie usmiechnac po dwa opakowania eyeq baby? B. dostaje w weekend wyplate, wiec zrobilabym wtedy przelew. tylko nie wiem czy jeszcze masz mozliwosc kupienia tego...
Katik
...jestem mamą...
Martula, kiedy tylko chcesz jestem do Twojej dyspozycji :-)
Powiedz mi jeszcze, czy kupilas juz w koncu te torbe na rzeczy Oli , o ktorej kiedys pisalas?
Robilam pare dni temu porzadki w szafie i na moja sie natknelam, generalnie juz jej nie potrzebuje, wiec jak chcesz moge Ci ja pchnac w prezencie. Ja mam taka z Canpola co kiedys linka tu zapodawala Zielona chyba.
ELvie, dzieki za namiary. Poogladam co allegro oferuje i bede kupowac.
Powiedz mi jeszcze, czy kupilas juz w koncu te torbe na rzeczy Oli , o ktorej kiedys pisalas?
Robilam pare dni temu porzadki w szafie i na moja sie natknelam, generalnie juz jej nie potrzebuje, wiec jak chcesz moge Ci ja pchnac w prezencie. Ja mam taka z Canpola co kiedys linka tu zapodawala Zielona chyba.
ELvie, dzieki za namiary. Poogladam co allegro oferuje i bede kupowac.
reklama
Katik
...jestem mamą...
Marta, ta torba jest taka:
TORBA UNIWERSALNA NA AKCESORIA -CANPOL- NOWA! (1875582551) - Aukcje internetowe Allegro
nie jest ona jakas mega wielka, ale miesci sporo. Jak chcesz, to daj znac, wysle Ci jako gratis do zamowienia eyeq.
TORBA UNIWERSALNA NA AKCESORIA -CANPOL- NOWA! (1875582551) - Aukcje internetowe Allegro
nie jest ona jakas mega wielka, ale miesci sporo. Jak chcesz, to daj znac, wysle Ci jako gratis do zamowienia eyeq.
Podziel się: