reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Kwiatek- co jakis czas robie porownanie i 'wyceniam' swoj standardowy koszyk i wychodzi podobnie, ale jak dla mnie Alma lepiej dowozi, ma lepsza obsluge, mrozonki sa dowiezione w stanie zmrozonym, wedlina i sery lepiej pokrojone... to tak na szybko... no i kurierzy we Wro w Almie sa jacys tacy bardziej do zycia (nawet zdarzylo mu sie drugi raz przyjechac, a nie musial, bo ze zlobka na swoj przedzial nie wyrobilam), lepiej pakuja (nie zdarzylo mi sie zeby cos zniszczyli, a nawet jajaka zamawialam, ciastka kruche przywoza jako ciastka, nie jako proszek) no i Alma ma produkty, ktorych gdzie indziej nie ma... ja z P&P sie przenioslam, ale Piotra tez lubie :-)

reklama
Kittek Natalka ma kamaszki z ccc junior kids (nie moge znaleźć foto) i jestem z nich bardzo zadowolona jak narazie nie było jakiś ekstremalnych warunków żeby je wypróbować ale jak narazie sprawdzają się super mamy jeszcze kozaczki CCC - Jesień-Zima 2011/2012 ze str 11 Nelli Blu te fioletowe lakierowane z kokardką i też są super a na duże mrozy mamy śniegowce z deichmanna Deichmann Corporate Site - Prospekty druga gazetka na ostatniej stronie różowe

Dziewczyny wiem,że temat przewijał się kilka razy,ale mam prośbę.
Jaki fotelik byście na moim miejscu kupiły.
Mamy teraz Maxi Cosi Priori, a potrzebujemy drugi do auta męża bo czasami mógłby Maję od babci odbierać i nie wiem czy kupić droższy 9-25kg czy trochę tańszy 9-18. Szukam fotelika do ok 400-500zł.
9-25 na dłużej starczy,ale z tego co pamiętam to na testach lepiej wypadają te z mniejszym przedziałem wagowym.

Aniam ty masz ten Espiro Optima, szukałam na allegro,ale nie sprzedają ich...

kittek - byłam dzisiaj rundę po dziecinnych buciarniach robić, żeby Lenie kupić kozaki. Widziałam w CCC te buty i wg mnie porażka kompletna - materiał nieciekawy, klejenie brzydkie i na zdjęciu mi się podobały a na żywo wcale, więc jak masz pieniądze to zainwestuj w coś lepszego.

Wybierałam między elefantenami a bartkami i stanęło na bartkach, bo M. stwierdził, że ciuchy to na allegro mogę małej używane kupować, ale buty ma mieć nowe i porządne:tak:

Kupiliśmy takie:
BARTEK

Bardzo mi się podobały białe, takie: [url]http://allegro.pl/kozaczki-bartek-sympatex-roz-23-e777-modne-cieple-i1882910776.html

ale białe = niepraktyczne, więc odpuściłam je sobie..

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wiem,że temat przewijał się kilka razy,ale mam prośbę.
Jaki fotelik byście na moim miejscu kupiły.
Mamy teraz Maxi Cosi Priori, a potrzebujemy drugi do auta męża bo czasami mógłby Maję od babci odbierać i nie wiem czy kupić droższy 9-25kg czy trochę tańszy 9-18. Szukam fotelika do ok 400-500zł.
9-25 na dłużej starczy,ale z tego co pamiętam to na testach lepiej wypadają te z mniejszym przedziałem wagowym.

Aniam ty masz ten Espiro Optima, szukałam na allegro,ale nie sprzedają ich...

Nie wiem o co kaman jeszcze niedawno były . widzę tylko jakiś 9 -36 nad takim przedziałem tez się możesz zastanowić . ja olkę woże nie raz w szymka recaro 9-36 i siedzi jej się ok .
z espiro też jakiś taki jest
http://allegro.pl/fotelik-espiro-sigma-grupa-1-2-3-ecer44-04-iso9001-i1870722538.html
t
e 9-36 mają 5 punktowe pasy

reklama
Do góry