reklama
Katik
...jestem mamą...
Zyrafa zajebista. Tez wlasnie od razu zwrocilam uwage na to glebokie siedzisko i sobie o Olci pomyslalam, ze dla niej super.
Moja Polka natomiast nauczyla sie schodzic z konia na biegunach, a mamy takiego wysokiego dosyc. Robi to w pelni profesjonalnie, zupelnie jakby z prawdziwego konia schodzila

Moja Polka natomiast nauczyla sie schodzic z konia na biegunach, a mamy takiego wysokiego dosyc. Robi to w pelni profesjonalnie, zupelnie jakby z prawdziwego konia schodzila

Katik
...jestem mamą...
Wczoraj dostalismy paczke od babci z Polski, wiec dotarl spozniony Mikolaj. Czesc rzeczy musialam schowac, bo Polka by zawalu z ekscytacji dostala

Ale tak:
sanki sa cool, od razu sie na nich rozgoscila, tylko jeszcze jej nie wtajemniczalismy, ze to do wozenia jest, bo by nas zameczyla i kazala wozic po domu...
Rowerek biegowy jest jak na razie nie do opanowania, bo traci rownowage, a miejsca w domu do trenowania brak, wiec poczekamy na wiosne i wyjscia do parku.
Mis z TVN jest suuuuuuuper, i juz wczoraj zwiedzil z nami przychodnie, gdzie wszyscy mlodej go zazdroscili
I dla tych co nie maja pomyslu na prezent: u nas hitem jest rowniez konik My Little Pony. Polka ciagle sie nim bawi, wozi w wozku, 'biega' nim po stoliku, nauczyla sie rzec jak kon, i imitowac stukot kopyt.

Ale tak:
sanki sa cool, od razu sie na nich rozgoscila, tylko jeszcze jej nie wtajemniczalismy, ze to do wozenia jest, bo by nas zameczyla i kazala wozic po domu...
Rowerek biegowy jest jak na razie nie do opanowania, bo traci rownowage, a miejsca w domu do trenowania brak, wiec poczekamy na wiosne i wyjscia do parku.
Mis z TVN jest suuuuuuuper, i juz wczoraj zwiedzil z nami przychodnie, gdzie wszyscy mlodej go zazdroscili

I dla tych co nie maja pomyslu na prezent: u nas hitem jest rowniez konik My Little Pony. Polka ciagle sie nim bawi, wozi w wozku, 'biega' nim po stoliku, nauczyla sie rzec jak kon, i imitowac stukot kopyt.
Super prezenty Polcia dostała
Katik czy możesz podać jakiegoś linka do tego kucyka?
Ja jestem zła bo poluję na tego pieska interaktywnego:
BILLO PIESEK EPEE interaktywny pies oryginał MJ (1985071255) - Aukcje internetowe Allegro
no i okazało się,że w czwartek były w tesco za ok 134zł (niby za pół ceny i rzeczywiście taniej niż na allegro), mieli dwadzieścia sztuk i rozeszły się w ten sam dzień więc jak wczoraj byliśmy to tyko karteczka została. Promocja jest niby do 24 grudnia więc będę się dowiadywać, ale wątpię aby jeszcze były....
Widziałyście je może u siebie w Tesco?
Ja jestem zła bo poluję na tego pieska interaktywnego:
BILLO PIESEK EPEE interaktywny pies oryginał MJ (1985071255) - Aukcje internetowe Allegro
no i okazało się,że w czwartek były w tesco za ok 134zł (niby za pół ceny i rzeczywiście taniej niż na allegro), mieli dwadzieścia sztuk i rozeszły się w ten sam dzień więc jak wczoraj byliśmy to tyko karteczka została. Promocja jest niby do 24 grudnia więc będę się dowiadywać, ale wątpię aby jeszcze były....
Widziałyście je może u siebie w Tesco?
Katik u nas Ola też ma takiego konika , wiem że jest ich kilka rodzajów
mamy jakiegoś star song ale takiej wielkości
PINKIE PIE KUCYK INTERAKTYWNY MY LITTLE PONY @HIT@ (1938549413) - Aukcje internetowe Allegro
Ola go wozi w wózku , karmi .
Kupiłam go rok temu w realu za 70 zeta , a na allegro były po 130
mamy jakiegoś star song ale takiej wielkości
PINKIE PIE KUCYK INTERAKTYWNY MY LITTLE PONY @HIT@ (1938549413) - Aukcje internetowe Allegro
Ola go wozi w wózku , karmi .
Kupiłam go rok temu w realu za 70 zeta , a na allegro były po 130
Katik
...jestem mamą...
Kittek, nie mam dokladnego linku, bo to byl nieprzedyskutowany ze mna prezent ;-)
nasz jest zwykly kon, taki koniopodobny hehe, cos takiego, ale w innych kolorach, i z bujniejsza grzywa. No i tez nie jest z tych malych, ma ze 25 cm wysokosci...
My Little Pony Pinkie Pie 67861 najtaniej w Burak.pl
nasz jest zwykly kon, taki koniopodobny hehe, cos takiego, ale w innych kolorach, i z bujniejsza grzywa. No i tez nie jest z tych malych, ma ze 25 cm wysokosci...
My Little Pony Pinkie Pie 67861 najtaniej w Burak.pl
Katik- my też mamy takiego konika, ale nasz ma ok. 15cm. Lenka kiedyś była w piaskownicy z moją mamą i jak wróciły to ja zaglądam do wózka a tam w koszu na zakupy ten konik
Mała musiała go jakiemuś dziecku zakosić
Mama kilka dni jak tu u nas była to jeździła na plac zabaw, aby spotkać dziewczynkę - prawdopodobną właścicielkę konika, ale się nie udało, więc ostatecznie został Lenkowy i Lenka go bardzo kocha

reklama
Podziel się: