No... wyjdę na mądralę, ale co tam... nic nie poradzę na to, że moje dzieciaki mają zabawki, o ktore pytacie (Kubuś ma, więc Bartek też):
Mamusiu-
1. Laptopa Kubuś dostał jak miał 2 latka, dokładnie tego, który pokazałaś, funkcje liczena, literki itd.to on teraz opanowuje i lubi się nim bawić, ale Bartek często z nim chodzi otwiera i naśladuje mamunie, wciskając co się da :-) jednak jest to zabawka dla starszego dziecka, ale przyszłościowa

I co ważne trwała, ma 2,5 roku i wygląda jak nowa.
2. traktorek kupiliśmy Bartkowi na promocji na Mikołaja (zapłaciliśmy 56 zeta i to byla super cena) i chłopaki szaleją z nim po domu, jeżdżą, włączają, wyłączają, Bartek uwielbia wciskać zwierzaczki na swoje m-ce więc jest to jakaś forma układanki, poza tym zwierzątka można użyć w innej zabawie 'kreatywnej'. Fajnie wykonana zabawka, myślę, że trochę posłuży.
Nata:
My mamy taka kasę (mam nadzieję, że link Ci się otwirzy, bo jak wchodziłaś na moje prezentowe, to Ci się nie udało, ale jak wtedy też miałam problem, po godzinie było OK, więc może mieli kłopot z serwerem)
Babynet.pl-Fisher-Price Kasa sklepowa 2w1 P7914. i tak jak z lapem dla Kuby to jest zabawka rozwojowa (uczy liczenia itd.), a Bartka fascynuje skaner (hit), wyciągana szuflada i możliwość naciskania wszystkiego, co się da

I powiedz mężowi, że to nie chodzi o siedzenie na kasie

nie planuje dla dzieci takiej przyszłości

ale dzieiciaki uwielbiaja przedmioty, które nas otaczaja, a że przy okazji mogą się czegoś nauczyć, to czemu nie. nasza kasa też ma około 2,5 roku (jak lap) i też nic się z nią nie dzieje. Działa, jak dzialała.