reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Prezenty prezenty.
Wszystkie co pokazywalyscie sa swietne.
Ami ma laptopa ale narazie sie nim malo interesuje.
Arka noego aniamowej swietna.Traktorek tez jest fajny.
Noi podoba mi sie garaz.

U nas chyba bedzie pod choinke rowerek biegowy o taki
First Bike roja Chicco - Bicicletas, correpasillos y triciclos - Bicicletas - El Corte Inglés - Juguetes
Od rodzenstwa m nie wiem co dostanie.Oni sa jedynie tutaj,bo z Polski babcia tez cos jutro wysle,ale to raczej cos drobnego jakies ksiazeczki polskie.

reklama
Ostatnia edycja:
kittek - po ile te piechy w tesco są? Fajowe:tak:

gosienka - mój M. tez 26 grudnia ma urodziny:-)

Polazłam dzisiaj do H&H i obkupiłam trochę Lenkę i maluszka, bo w rozmiarach 50-56-62 był duży wybór a ubranka od 5zł/szt:happy:

ja prezent dla Małża mam - dostanie zestaw Hugo Bossa - perfumy+dwa żele pod prysznic

Dla Babci kupiłam ciśnieniomierz automatyczny
Dla mojej siostry jutro jadę kupić prostownicę
Dla taty mam już zestaw kosmetyków a zamierzam jeszcze kupić sweter
Nie mam jeszcze prezentów dla mojej chrzesnej, dla teściów, dla siostry małża z mężem i synkiem

I nie mam nic dla JULKI - co mnie najbardziej boli. Zastanawiam się czy ta kasa z fishera to nie za wcześnie teraz - bo ona uczy cyferek, literek.

dzięx aniam- zakupiłąm tego wadera

ja dla męża nie mam jeszcze nic- ale kupie mu rękawiczki i kurtke w reserved bo mu się podobała ostatnio
mamę i teściową wyposaże w ikea, ale nie wiem jeszcze co to będzie- albo pościel, albo reczniki ew. zestaw kawowy dla tesciówki
bratu, tacie i tesciowi kupiłam w rossmanie jakieś tam zestawy żele adidasa, gillety i inne takie jakieś kombinacje. Narzeczonej brata kupiłam apaszke i zestaw dove 4 czesciowy. Z rodzeństwem P sobie nie robimy prezentów. Dzieciom kupujemy tylko słodycze- bo nie mam nadwyzki w kasie żeby obkupić 5 dzieci w materialne rzeczy.

My kupiliśmy kasę SMOBY tę mniejszą. Wydaje mi się, że największa frajda to otwieranie i zamykanie tej kasy no i kluczyk do niej. Poza tym ma jeszcze skaner co szczytuje towar no i pika. Miała być kuchnia ale za dużo miejsca zajmuje. Do kasy przekonał nas fakt, że za każdym prawie razem jak odwiedzaliśmy starszego kolegę to mały leciał i kasy szukał i się nią bawił.

Kamisia spokojnie zwykły resorak będzie pasował.W tym zestawie też pewnie będą autka zresztą można dokupować osobno i sobie Antonio stworzy własną kolekcję.

Elvie to nasi panowie razem będą świętować :-D

reklama
aniez - dzięki
tak sobie właśnie pomyslalam, że wezmiemy kasę fishera trochę zapobiegawczo na wyrost - potem będzie jak znalazł, a skoro mówisz, że jest niezniszczalna to bierzemy

Kasa bedzie prezentem od dziadka (mojego taty)
FISHER PRICE EDUKACYJNA KASA SKLEPOWA P7914 (1994686363) - Aukcje internetowe Allegro

a od nas Julka dostanie kucyka :) jak widzi reklamę to aż piszczy do niego
Hasbro Kucyk Pony Pinkie Pie My Little Pony 29208 (1980107677) - Aukcje internetowe Allegro

planując prezenty chciałam kupic coś rozwijającego, edukacyjnego - nie wiem czy trafiłam

Do góry