reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Zielona Aniez i Kittek widziałam i raczej Kittkowa wyższa na bank :tak:

Ale masz rację trudno tak porównywać bo prawda jest taka że po pierwszej ciąży ciało wygląda inaczej, po drugiej mogą gdzieś jakieś kilogramy zostać, piersi po drugim karmieniu są inne a po trzecim to już w ogóle ;-)( muszę pomyśleć nad operacją cycków) :szok:
Jedni łatwiej zrzucają kilogramy, wiek ma duży wpływ, hormony dużo by wymieniać ;-)

reklama
Gosieńka możesz mnie oglądać, ale rozbierać się nie będę :-D:-D:-D

Aniezowa ma dobrze dobrany stanik, ja zawsze nosiłam 75F a okazało się, że mam 65H. Poza tym też ją miałam okazję widzieć na żywo i do specjalnie szczupłych wg mnie aniez nie należy, normalna zgrabna babka z niej jest:tak:
Szczupłe w moich oczach to Kittek i marta są:tak:

DZIĘKI! Bo ja im tego nie umiem wytłumaczyć :-)

Ja mam ten problem, że kiedyś ważyłam ponad 100 więc to determinuje mój problem z brzuchem. Poza tym mam też swoje lata :-p
I żeby nie było, ja się ze sobą czuję świetnie niezależnie od wagi :-D lubię siebie i mąż mnie lubi :-p i o to chodzi!!!

A co do rozmiarów stanika, to wiem, co mówię, bo branża nie jest mi obca :tak: i nawiasem pisząc wolę wychodzące wałeczki, niż wiszączy cycek, a tak, jak pisałam dobrze skrojony i uszyty stanik może tylko pomóc.

O i tu się zgodzę zielona :tak:
a kitkowa żeczywiście należy do wyższych :tak: a na pewno ode mnie :-D
Ja się musze wybrać kiedyś do tej bra-fittierki o której elvie mi pisiała to mi dobierze porzadny stanik... Ja teraz kupuje 70B ale powinnam 70AA z moich wyliczeń... tylko oczywiście nie w mojej cudownej miejscowości takiego rozmiaru :no:

Agnieszka Ty sobie nie wyliczaj. Kiedys tu ktoras wklejala link do kalkulatora rozmiarow, ze niby taki dobry... tylko mnie w depreche wpedzil, bo wynikalo z nigo, ze powinam miec 95AA albo 90B - nosze 75D :-)

aniez - spadłaś mi z nieba, bo ja właśnie się za dobrymi lakierami rozglądałam. Z ori mi się ścierają na końcówkach po 2-3 dniach. Daj znać, ile się te Twoje trzymają.

Elvie drugi dzien go mam i spoko :))) lazienke i kuchnie wyszmatowalam i mu nie zaszkodzilo, zobaczymy jutro i dam znac :)

reklama
Do góry