reklama

Maluszkowe kąciki/pokoiki

Sprite wisi sobie , wisi, Tatuś tam ma swoje programy i MUSIAŁ być. Tv tylko u nas brakuje w kuchni i łazience , chociaż ostatnio usłyszałam ,że szkoda ,że wanny nie mamy bo by sobie szanowny małż mógł polec w wannie, mały telewizorek zamontować i oglądać.... :cool: Bez komenatarza :-D:-D:-D

reklama
Mommy ślicznie urządziłaś pokoik :tak: ja mam tylko kącik,ale my z mężem nie zostawilibyśmy na noc dziecka nigdy w drugim pokoju ( no może 3 latka :-D już tak ) takie dziwaki z nas :rofl2:

litery drewniane ,przyklejone na taśmę dwustronną ,piankową

Bada mały przez pierwsze pół roku na pewno będzie z nami spał w kołysce , tylko ona na razie stoi u niego w pokoju bo po co u nas ma stać pusta ;-) No a później zobaczymy jak to będzie ;-) Muszę jeszcze w jeden dzień ją przytachać do sypialni i obczaić jak ją do łóżka przymocować jako dostawkę taką. Będę musiała chyba pasami do stelaża zamontowac bo innej opcji nie ma :confused: no chyba , że będzie tak stała koło łóżka a nie jako dostawka. Dostawka wygodniejsza z opuszczonnym bokiem.

reklama
A co myślicie o takich kocykach dla dzieci:http://maylily.pl/produkt/lapki-zyrafa sprawdzi się w pokoju? W sklepie są różne wzory więc można szaleć potem z wzorami i kolorami albo do kocyka dopasować resztę pokoju. Jest spory więc będzie na lata. Kupilibyście na prezent swojemu dziecku?

Na głowę nie upadłam, żeby dopasowywać pokój do kocyka ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry