Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałam iść spać, a siedze na BB i na allegro :/
Marzy mi się chusta do noszenia malucha CHUSTA NATI - KILKANAŚCIE SPOSOBÓW NOSZENIA (298767499) - Aukcje internetowe Allegro
ale ceny są zabójcze - a mamy juz porządne nosidełko na przód dla maluszka i nosidło ze stelażem dla większego dziecka. Troche szkoda pieniędzy, ale tak mi sie to podoba...
no własnie drogie są te chusty - no a jak się okaże zbyt czasochłonne dla mnie wiązanie? Albo Nygus nie będzie chciał w niej być?
ja wybrałam taką kieszonkę - niewiele kosztuje, można ją oddać w ciągu 100 dni podobno( dlatego wstrzymuję się jeszcze z zakupem) i jest opcja moro-p). Mam ją dostać od najlepszej kumpeli, przez którą chusta jest zatwierdzona (pracuje z fizykoterapeutami) jako zdrowa dla Nygusa.
Podręczna chusta nosidełko-schowasz do kieszeni! (299809704) - Aukcje internetowe Allegro
, tylko ciekawe czy tu wysla 
Fajna i w dodatku z DVD instrukcja obslugi! chyba kupie dla samej instrukcji, tylko ciekawe czy tu wysla
![]()