Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pospisywałam sobie telefony do wszystkich okolicznych sklepów i będę szukać...no ja miałam takie dwie ceratki (ktoś mi chyba dał) ale rzecz jasna nie uzywałam;-)tragedia z zakładaniem bo to sie zawiazuje na bioderkach a jak dzidziek kopie to wszystko się zsuwa i koneic konców goła pupa szoruje po materacyku (czy na czym tam dziecko lezy) - PAMPERSY RULEZ!!! - alez ja dziś sie dręJa zdecydowanie jestem za pampersami. Swoja droga wstyd sie przyznac ale ja chyba bym teraz nawet nie wiedziala jak taka tetrowa zalozyc bobasowi na pupcie. Pamietam ze jakies ceratowe cos do tego bylo
Za duzo zachodu, pranie, prasowanie, chyba jestem za wygodna

;-)nie słysze- PAMPERSY RULEZ!!! - alez ja dziś sie drę;-)

moze głucha jestem;-)

to chyba jestem jedyna co do czasu uzywala pamperkow-roznych a pozniej tetry do tej pory w sumie
ale to tez moze dlatego ze w pamperkach wiecznie mial jakies wysypki itp lekarz poradzil sprawdzic czy po tetrach mu cos bedzie i po tetrach jest supcio dupcia:-) jedynie na noc lub na dluzsze wyjscie zakladam pamperka a tak to tetraaaa i jet oki:-)