Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czyzby "zestaw na dobry poczatek"??;-)ja jeszcze nei amm ale planuje jeszcze do dnia porodu to nabyc i miec z głowy - jakos WIEM że mi sie przyda![]()

Niekat, dokladnie tak - kupilismy zestaw Avent'u dla nowych zdenerwowanych rodzicow co nic o dzieciach nie wiedza i najlepiej by zestawy kupowali- to wlasnie my.
Pare miesiecy temu wpadlam w panike ze nic nie mam i zobaczylismy wielkie podlo butelkowo/smoczkowo/sterylizujaco/czyszczace zapewniajace ze wszystko co potrzebne do karmienia jest w srodku. Jak kupilam to od razu mi sie lepiej zrobilo ze juz cos mam! 

), wiec dla niej to jest troche wydatek. Bo trzeba kupic jedzenie, picie, prezenty dla gosci, i takie tam duperele. Wiec jak by sie samemu robilo to na jedno wychodzi czy kupujesz sama wszystko dla dziecka czy robisz impreze i ludzie kupuja. 
MrsF - Widze ze u was sie robi baby shower tak jak u nas :-) Fajnie. Kiedy bendziesz miec? Bo ja wlasnie w ta niedziele:-)

, no i u mnie w domu wszyscy sie pomieszcza bo bedzie chyba ok 25 - 30osob (kol zaprasza wiec ja do konca nie wiem).
wiec robimy na sali. Bo na 50 osob to w domu troche za duzo zamieszania by bylo. Tylko puzniej wlasnie trzeba tachac wszystkie pudla do chalupy no ale to juz meza sprawa
. Tobie jeszcze troche zostalo do porodu wiec za 3 tygodnie bendzie akurat. Tutaj sie robi tak miesiac przed wiec akurat w nastepnym tygodniu jeszcze 4 tygodnie mi zostanie. :-)
!Chociaż z drugiej strony jak sama wybiorę wzorek i kolorek to chyba bardziej jestem zadowolona
.A ciocia Ania(czyt.moja sister)zadeklarowała się dzisiaj sponsoringiem leżaczka-bujaczka no to wykorzystałyśmy okazję aukcji która akurat dobiegała końca. 

nie wiem czemu się nie chce to wstawic jak należy!