reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy

a ja juz wiem, dlaczego się nie wstawiaja linki - w sumie to nie ten wątek ale ponieważ tu jest najwięcej linków to tu wstawię linka :) do instrukcji którą wstawiła nasza niezawodna Miśka z lutówek :)
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...07-f145/linki-jak-wstawic-lub-poprawic-14731/

Wrócilismy niedawno ze sklepu dzieciowego, kupiłam poduche do karmienia ( w końcu zwykły rogal tylko dość twardy, bo na nim można jeszcze dodatkowo układac malucha do leżenia i siedzenia, choć mocno się zastanawiałam nad tą którą polecała giza), dokupiłam dwa wielkie pudła wkładek laktacyjnych i chusteczki Pampersa w pudełku (pewnie i tak będziemy używac Bambino, ale pudełko jest super wygodne). A, i u nas w szpitalnej ciuchowni w podziemiach (sprzedawcy rozkładają się na stołach, mają masę fajnych i tanich rzeczy) kupiłam sobie dwie koszule do karmienia za 25 zł. :) Cieszę się, bo już od dawna szukałam i nigdzie nie mogłam dostać rozmiaru S z krótkim rękawem. A i cena ciekawa :)

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:nie wiem czemu się nie chce to wstawic jak należy!
mi też się tak czasem robi i do tej pory nie odkryłam dlaczego... :confused:

No nadrobiłam i tak:
1. Też mam zamiar używać Oilatum, ale ostatnio koleżanka powiedziała, że AA Oceanic ma to samo pod nazwą Oillan (chyba tak się pisze) a tańsze troszkę - muszę zobaczyć.
2. Wałeczki do spania sobie kupiłam - właśnie przyszły i wygląda na to, że faktycznie się sprawdzą ale mam też zamiar kupić poduszkę-klin:
DOSKONALA PODUSZKA DLA NIEMOWLAT "KLIN" (299664508) - Aukcje internetowe Allegro
3. Tantum Rosa
- kupiłam sobie 3 saszetki na wszelki wypadek
4. gaziki Leko - wszystkie moje kumpele stanowczo nie polecają i ja ich nie kupię - mam zamiar używać spirytusu i pałeczek kosmetycznych do pępka.
5. pranie mam zamiar zrobić już po przeprowadzce (w moim wypadku bez sensu mogłyby się zakurzyć albo coś w transporcie - tak to na bieżąco sobie je poprasuję i poukładam na miejscu). A nawet gdybym się nie przeprowadzała to i tak bym poczekała do 3 tyg przed terminem porodu, żeby były świeżutkie.

No a przede wszystkim:
odebrałam wózek, ten o którym Wam pisałam (x-lander używany) - jest faktycznie w świetnym stanie i jestem z niego jak na razie baaardzo zadowolona :-)

Ninja no ja dostałam tą serię kosmetyków Oillan ale niestety na razie nie jestem ci w stanie powiedziec jaka jakośc i działanie dopóki nie użyję;-)

jak dobrze pójdzie to jutro zrobie jeszcze trochę zakupków bo mężulowi nie wiedzieć za co sypnęli trochę dodatkowej kaski w pracy :-) a na arzie czekam na to łóżeczko z materacykiem:tak:jak je rozłożę to w sypialni będzie juz tak przytulnie, maluszkowo:-D:-D:-D

reklama
Do góry