Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.Mysle ze gdybym mieszkala teraz w Pl moje dziecko nie bawiloby sie fisher price'm.Wlasnie porównywalm ceny np.Ten szczeniaczek uczniaczek kosztuje 19.99L.Nawet przeliczjac na zlotówki wychodzi taniej

U nas już klamka zapadła - byłam dzisiaj w Realu i kupiłam szczeniaczka za 95 zł. Jeszcze myślałam o czymś takim:
FISHER PRICE MUZYCZNA PIRAMIDA SWIATELKA W-WA (482450696) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Agunia - Emilka dostanie fontannę na gwiazdkę i choć wydaje mi się, że jeszcze jest na nią za mała, to za miesiąc, dwa pewnie dorośnie.

Między innymi mamy właśnie szczeniaczka, fontannę z Playskoola (Zuza ją uwielbiała), garnuszek klocuszek, stoliczek z Chicco itp.itd...
!!Befatka, ja też znalazłam, tylko krajową na Allegro:-)
CHODZIK PCHACZ REWELACJA!!!! NOWY !!!!BEANSTALK (469420122) - Aukcje internetowe Allegro

chciałam,żeby to był troche tańszy prezent, ale mi nie wyszło.. ostatecznie kupiłam z FP wibrującą kulę, która po dotknięciu ją pzrez dziecko zaczyan grać, śwecić się i uciekać.. (nie moge jej znaleźć w necie). jak się sprawdzi - zobaczymy.. na święta dla Mary myślałam o tym stoliku, który polecały mrowa i giza, ale mała dostała kostkę edukacyjna (tez niemogę jej znaleźc na necie)i ona ma sporo funkcji stolika, więc może rozejrzę się dla niej za jakimś zestawem Little People, bo teraz jak dopadnie Bartka farmę to siedzi przy niej bardzo długo.. ewentualnie myślałam też o domku z kiddieland:
ale jeszcze go nawet nie wyciagalam
[...] ostatecznie kupiłam z FP wibrującą kulę, która po dotknięciu ją pzrez dziecko zaczyan grać, śwecić się i uciekać.. (nie moge jej znaleźć w necie).
nie wiem co wybrać 
Bo właśnie zastanawiam sie nad kupnem jej lub garnuszkanie wiem co wybrać
![]()
I pierwsza przejażdżka już za nami