reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
Mam nadzieje, ze inne tez beda trafine zakupy bo znow zaszalalam i kupilam malemu klocki sensoryczne fishera i znikajace klocki tej firmy. Hitem jesli chodzi o zabawki stal sie u nas Szczeniaczek uczniaczek :-) Mamy juz go dosyc dlugo i Filip sie z nim nie rozstaje. To jego przytulanka do snu a co rano budzi nas piosenka Pan Pająk :-) No i kupilam trzy komplety poszewek na posciel bo mialam jedna :-/

A co do nieudanyc zakupow to ogladalam super dywany z mezem i wczoraj mial go kupic jak byl w sklepie. I kupil calkiem inny :-/ a nie ma paragonu zeby go zwrocic. Teraz musze sie do niego przyzwyczaic

Ostatnia edycja:
Anetkadg, tak kupuję... mimo, że mam kombinezon z bucikami doczepianymi, to mam również kurtkę i spodenki, więc coś do nich trzeba założyć... myślę jednak o jakiś kozaczkach:tak:
Też zastanawiałam się nad szczeniaczkiem i chyba zdecyduję się na niego, dzięki waszym radom:-)

reklama
Z innej beczki, strasznie ciężko zapina mi sie Nelkę w FOTELIK SAMOCHODOWY (chyba już z niego wyrasta:baffled:). Chciałabym kupić nowy większy i nie mam pojęcia czym się kierować, jaką firmę wybrać:zawstydzona/y:? Z tego co lukałam na Allegro to pewnie pasował by nap ten w przedziale wagowym 9-13kg.
Poradźcie coś ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry