reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
cicha- domek bendzie na gwiazdke, jeszcze nie kupilam bo nie znalazlam go nigdzie w sklepach wiec dzisiaj zamowie na internecie. A czapa to z GAP babcia wnusiowi taka zakupila, ja to sie smieje ze jak by mial na sybir jechac.

A kartki to robilam w programie Photo Explosion. Kturas z dziewczyn kiedys tez pisala o jakims programie kturen mozna sciagnac z internetu.
Jak ktos chce a nie ma checi lub czasu to moge zrobic bo ja uwielbiam takie robotki :-) (no w koncu studiuje plastyke to troche musze lubiec haha)

Dusia śliczne karteczki z Michałkiem, ta ostatnia wogóle rewelacyjna z tą czapeczką, słodko wygląda w niej, a Ty widać masz talent. A znasz może jakąś stronkę z wzorami takich kartek, bo jak ja robię to mi to strasznie dużo czasu zabiera i wolałabym jakieś gotowce. :-)
Ja jak już wcześniej pisałam używam programu darmowego z internetu "GIMP".

AsiaM- jesli chodzi ci o strony z wzorami gotowymi takie ze tylko wklejasz zdjecie i gotowe to nie znam. Ja patrzylam na rozne strony co sprzedaja takie kartki i z tamtad poprostu bralam pomysl ale musialam wszystko sama zrobi. Tutaj jest pare takich stron Photo Christmas Cards - Holiday Photo Cards - Christmas Photo Cards
Christmas Cards & Christmas Photo Cards - Biggest Sale by Tiny Prints
Custom Christmas Card Designs, Personalized Holiday Photo Cards and More for Corporate / Personal Greetings
Photo Holiday Cards, Custom Photo Christmas Cards, New Year 2009

Niekat- jak chcesz to poszukaj sobie na tych stronach co podalam wyzej jakas kartke co ci sie podoba (nie bendzie identyczna ale bardzo podobna) i wyslesz mi zdjecie kturo chcesz na niej na e-mial i ci zrobie.

Dusia dzięki, no to teraz tylko będę wklejać tam zdjęcia dziewczyn :-) ja trochę za leniwa jestem żeby wszystko od początku sama robić ;-)

reklama
Do góry