reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy

Dusia wiem, wiem że szablonów nie mają, ale spodobały mi się tam takie kartki z różnymi ozdobnymi ramkami, zapisuję je sobie na dysku a potem zmniejszam swoje zdjęcia tak żeby w tę ramkę pasowały i wklejam. Także już sama nie musze tworzyć ramek i rysować motywów świątecznych, zawsze to kilka minut do przodu.:-)

reklama
Dusia ja tem moge sie zglosic do kartek jak tak tp podaj mi swojego e maila to ci wysle zdjecia :-):-):-):-)i prosze o szybka odpowiec:-):-):-)mozesz mi wyslac na nasza klase Dorota Czarnecka Warszawa/Wexford lub na babyboom
Z GORY BARDZO BARDZO DZIEKUJE:-):-):-):-):-):-):-):-)

Dusia, śliczne karteczki! Ale najbardziej podoba mi się Michaś w czapie i w koszulce z takim życiowym napisem :D Sama bym chciała taki prezent na święta :D
A strony z kartkami świetne - coś z tego wybiorę dla nas.

Ostatnia edycja:
Dusia - ja nie śmiem Cię prosić o zrobienie pocztówki, bo byś pewnie nic innego nie robiła, tylko kartki dla dziewczyn z BB, ale pomysł jest super! Już wiem, co będę robić dzisiaj wieczorem.

kiedyś zobaczyłam tu jeździk pchacz z fishera i tak mi się spodobał na prezent dla Zuzi że kupiliśmy go :-) i wcale nie żałuje bo Zuzia uwielbia z nim chodzić a jak się jej znudzi to rusza jego elementami Dzięki za pomysł:-)

Dusia, ten domek to byl z FP? Szukalam go w weekend w babies r us i mothercare i nic!
Jeszcze w dodatku taka pompowana mata/tor przeszkod z tunelem/domek mi sie spodobal w mothercare i kurcze tez nie moge nigdzie znalezc a koniecznie czce coc kupic nieelektronicznego bo J to juz chyba wszystkie brzeczaco-dzwoniaco-migajace zabawki ktore w sumie robia to samo i zaczynaja doprowadzac nas do objedu. kupilismy w koncu zwykle tanie klocki i kubeczki ktore sie baaaardzo spodobaly. Stacking Cups - Early Learning Centre
Wonder Cubes - Early Learning Centre

A pod choinke moze cosik takiego ale nie wiem czy nie jest jeszcze za maly...? Discovery Dome - Tomy

reklama
MrsF, świetny ten domek/namiot. Ciekawe czy u nas coś takiego można kupić. Bo to byłaby fajna sprawa dla obu moich dzieciaków.

Do góry