Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
(ale to nie moja opinia, tylko klientów sklepu w którym pracuję, czasami naprawdę fajnych i pomocnych rzeczy można się dowiedzieć). Z tego też źródła wiem, że zamiast pościeli na początek lepiej sprawdzają się śpiworki i już sobie takie śliczniusie dwa odłożyłam, teraz zastanawiam się nad rozmiarem - i tutaj pytanie do bardziej doświadczonych mamuś: czy na początek kupić malutki rozmiar, czy można zacząć od razu np od 74, bo wydaje mi się, że nie ma znaczenia czy w nóżkach będzie mniej czy więcej miejsca?? Poradźcie..
pokręciłam z linkami- chcę kupić coś takiego na prezent:
STÓŁ - WARSZTAT Z NARZĘDZIAMI - SUPER ZABAWA! (275772307) - Aukcje internetowe Allegro
mój synio dostał podobny zestaw na urodziny i jest nim zachwycony... wszystko już mam nareperowane.. najczęściej młotkiem i piłą...:-):-):-)
ninja ja też kupowałam i akrylowy i polarowy kocyk.. one maja troszke inne zastosowanie i możesz wtedy wybrac w zależności od potrzeb..

:-)
. Opowiedz o tych zastosowaniach bo ja nawet nie mam bliskich znajomych co mogłabym się poradzić...