reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

No właśnie wszystkie będziemy rodziły w takim okresie, że zupełnie nie wiadomo jaką pogodę zastaną nasze maluchy. Ja na kombinezon typowo zimowy się nie nastawiam, bo myślę że na przełomie i marca mrozów nie powinno już być, więc nie będę wydawała 150zł na kombinezon, który założymy ze 3 razy.
Póki co mam coś takiego Product Detail | H&M PL ale już mam z mężem umowę, że jeśli urodzę a będzie mocno zimno to będzie miał jedno, bardzo ważne zadanie: samodzielne kupno kombinezonu :D

PS. Zaopatrzyłam się jeszcze w taki zestaw: Product Detail | H&M PL, Product Detail | H&M PL, Product Detail | H&M PL :D

ale piękne :)

Ja mam takie cieple futerka na grubym polarze 3 i jeden kombinezon ale też taki ciepły polar i pseudo futerko na tym i chyba też kombinezon odpuszczę.
Sama nie wiem.

reklama
No właśnie chyba pomyślę nad takim kombinezonikiem jak Ty maszViltutti bo jest śliczny i nie taki zimowy:) Strasznie podobają mi się ubranka właśnie w takich neutralnych kolorach:) Piękne zakupy :)

Dziewczyny, przeogromne gratulacje z racji zakupów: duzych, małych, nowiutkich, z ciuchlandów. Po prostu wszelakich... Do mnie jeszcze nie dociera, ze w ciaży jestem i generalnie nic a nic się nie zmienia :szok: ani w domu ani w zapasach - wszystko po moich dzieciach oddałam....

Zazdroszczę tym z was, co już tyle śliczności nakupowały:) może przejdę się dzisiaj i coś dokupię. Na razie mam tylko kilka ubranek, dużo takich zwykłych, gładkich, to wrzucam tylko te godne uwagi:)

20131127_111117 - Kopia.jpg

Załączniki

• 20131127_111117 - Kopia.jpg
    20131127_111117 - Kopia.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 87
Dziewczyny, przeogromne gratulacje z racji zakupów: duzych, małych, nowiutkich, z ciuchlandów. Po prostu wszelakich... Do mnie jeszcze nie dociera, ze w ciaży jestem i generalnie nic a nic się nie zmienia :szok: ani w domu ani w zapasach - wszystko po moich dzieciach oddałam....

hahaha pośmieję się z ciebie :) Ze mnie się wszyscy śmieją, że 3ka w domu i wszystko od nowa zbieram :D

Jak myślisz, co będziesz miała?

Zazdroszczę tym z was, co już tyle śliczności nakupowały:) może przejdę się dzisiaj i coś dokupię. Na razie mam tylko kilka ubranek, dużo takich zwykłych, gładkich, to wrzucam tylko te godne uwagi:)

Zobacz załącznik 596016
Śliczności :D jaki sweterek cudny :D

wczoraj dokupiłam jeszcze taki komplecik (12zł), cóż ja biedna mogę, że obok dentysty moich dzieci lumpeks?
Fajne, bo kwiecień i maj będzie jak jest a potem wyjmę koszulkę i latem też pochodzi.
Mąż mnie wkurza, bo to taki pragmatyk "nie będziesz tego wkładać, bo będzie ją cisnąć a poza tym do ubrania nie wygodne"
hahaha bardzo wygodne, takie wygodne jak nic i mało tego będę wkładała, bo tak sobie założyłam.
Potem 10 lat żałowałam, że Amelia latała w śpioszkach a potem w ogrodniczkach i spodenkach a nie w kieckach.
Chłopakom nie mogłam kiecek pozakładać
:-D:-D:-D

WP_20131127_001.jpg

Załączniki

• WP_20131127_001.jpg
    WP_20131127_001.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 102
Ostatnia edycja:
wczoraj dokupiłam jeszcze taki komplecik (12zł), cóż ja biedna mogę, że obok dentysty moich dzieci lumpeks?
Fajne, bo kwiecień i maj będzie jak jest a potem wyjmę koszulkę i latem też pochodzi.
Mąż mnie wkurza, bo to taki pragmatyk "nie będziesz tego wkładać, bo będzie ją cisnąć a poza tym do ubrania nie wygodne"
hahaha bardzo wygodne, takie wygodne jak nic i mało tego będę wkładała, bo tak sobie założyłam.
Potem 10 lat żałowałam, że Amelia latała w śpioszkach a potem w ogrodniczkach i spodenkach a nie w kieckach.
Chłopakom nie mogłam kiecek pozakładać
:-D:-D:-D

Zobacz załącznik 596036

I dla takich ciuszków żal ściska mi odwłok, że będzie u nas chłopiec ;-)
Mąż i tak pewnie będzie ubierał od wielkiego dzwonu, więc niech się nie wymądrza :p Kobieta musi wyglądać pięknie. Jakbyśmy ubierały się tylko tak, żeby było wygodnie i praktycznie, to nie wiem skąd chętnych do "robienia" dzieci byśmy wzięły ;)

reklama
Dagmar dalej widzę na fali zakupowej :p śliczna sukienusia! A Ci mężczyźni tacy praktyczni, nic się nie znają..Viltitti ma rację, jakbyśmy biegały tak wygodnie ubrane to ciekawe jakby się cieszyli :p

GoGa Antoś <3 najpiękniej!!!

Viltutti kupiłam dla małej takie same skarpeteczki :p i teraz afera bo tatuś się kłóci, że szare wyjściowe bo 'i love dad' a to przecież córcia tatusia ma byc.. więc kupiłam jeszcze takie Product Detail | H&M PL i do tego dostałąm od mamy komplecik Product Detail | H&M PL

tatuś za to uraczył mała takimi skarpetkami http://www.hm.com/pl/product/14028?article=14028-A :p

Ostatnia edycja:
Do góry