Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A co myślicie dziewczyny o czymś takim?
Zobacz załącznik 596116
Kocyk rożek becik otulacz śpiworek husta nosidełko (3723759492) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Dziewczyny co sądzicie o tym krzesełku. Fisher Price Krzesełko Cudowna Planeta T1837 - Ceneo.pl wiem, że to jeszcze wcześnie, ale widziałam je w TK Maxx za 300 zł, a w najtańszym sklepie internetowym kosztuje 475 zł więc zastanawiam się czy nie poczynić inwestycji na przyszłość.
GoGa ..dla mnie otulacz nie ma praktyki no moze w wózku choć myslę że kombinezon lepszy i kocyk wiecej praktyczny..
AuniaGr..Krzesełko super fajne jak tylko Ci się podoba i chcesz tyle zainwestować to kupuj,ja mam po starszym synku drewniane i może od znajomych dostane..
A i ja się pochwalę ubrankami dla mojej księżniczki body i śpiochy kupiłam po połówkowym prenatalnym aby już mysleć tylko pozytywnie :-) i dzisiaj przywiozłam od rodziców ubranka po moim synku,wszysko jest super ekstra ale wiekszość niebieskich i w samochody ;-)
Zobacz załącznik 596130Zobacz załącznik 596131Zobacz załącznik 596132
...to niewiarygodne, że mój synio był tak maleńki:-)