madziolina_p
Fanka BB :)
Kroczek super ciuszki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A moje niech całują i międlą na rękach. Byle nie upuszczali ;-) Jakby miało ochotę jeść z jednej miski z psem to też nie wzruszy mnie to. Chyba jestem dziwna, bo budzi we mnie agresję przesadne ( moim zdaniem ) dbanie o siebie. Ja nadal potrafię o 6 rano prosto z ciepłego łóżka popakować wysikać psa na dwór w piżamie i ciapach. I nawet nosem nie siorbnę.
dopiero zawitałam po dwutygodniowej przerwie i widzę dziewczyny, że nie próżnowałyściegratuluje wszystkim pięknych zakupów, maluszki będą pięknie ubrane od urodzenia
co do bakterii zgadzam się z Viltutti, nie ma co przesadzać, rzeczy małej też zacznę prać w normalnym proszku i zmienię dopiero jak coś się zacznie dziać, rodzicom i znajomym pozwolę się do niej zbliżać bez problemu i za sterylizator też podziękujęsprzątamy w domu codziennie, odkurzamy i myjemy podłogi co drugi dzień więc czysto jest, jak małej cos spadnie i zje z ziemii to też bez przesady..nie wiem tylko co na to moja mamusia pedantka
![]()
u mnie z nowości oczywiście ciuszki ale dopiero w lutym przewieziemy do domku, na razie zostawiliśmy u mamy. kupiliśmy też wózek więc jestem przeszczęśliwamodel ten co chciałam od początku hartan racer gt, prowadzi się jednym palcem dosłownie, super skrętny, wszystko ładnie i meeega prosto działa na kliknięcie. i do tego kochany mąż (bo w święta również wyszłam za mąż
) jakimś cudem wytargował rabat 800zł! bo był ostatni model z kolekcji 2013
dzięki temu mamy obicie z ekoskóry na które szkoda by mi było kasy normalnie bo wózek i tak drogi wystarczająco mimo, że płaci mama, dodatkowo dla mnie duża wygoda jeśli chodzi o czyszczenie
![]()