reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Anna i Pastela - Kupiłam u timur00 w sumie na 22 aukcjach m.in.:

KOLOROWE PIELUCHY TETROWE - ŚNIEŻNOBIAŁE 2szt.
CERATKA - PODKŁAD DO ŁÓŻECZEK DZIECIECYCH 2szt.
GRUSZKA DO NOSA 1szt.
LAKTATOR AVENT ISIS MEGA ZESTAW 1szt.
MEGA ZESTAW - AVENT POJEMNIKI VIA 180ml 1szt.
MEGA ZESTAW STARTOWY AVENT 1szt.
NAJGRUBSZE NAJMILSZE PIELUSZKI FLANELOWE 4szt.
OKRYCIA KĄPIELOWE NAJLEPIEJ CHŁONACE WODĘ 1szt.
ORYGINALNE - WIELORAZOWE MAJTKI POPORODOWE 6 szt.
PATYCZKI HIGIENICZNE DLA DZIECI 1szt.
PIELUCHY TETROWE 70X80 BARDZO BARDZO GRUBE 20szt.
PODKŁADY POPORODOWE 5szt.
POKROWIEC NA PRZEWIJAK 1szt.
ZESTAW DO PIELĘGNACJI PAZNOKCI 1szt.
SZCZOTKA I GRZEBYK 1szt.
SYLIKONOWE SMOCZKI USPOKAJAJĄCE AVENT 1szt.
TERMOMETR DOUSZNY AEG pom. 1sek. 1szt.
TERMOMETR KAPIELOWY 2 w 1 1szt.
TERMOOPAKOWANIE UNIWERSALNE 1szt.
WKŁADKI LAKTACYJNE 30szt. 1szt.
ZESTAW SZCZOTEK DO BUTELEK 1szt.

:-)

Fasolek - my zamawiamy takie samo łóżeczko z materacykiem kokos-gryka w przyszłym miesiącu :-)

Ja dostałam ostatnio 700zł więcej pensji (bo niby nie pobierają mi chorobowego) i przeznaczyliśmy to na powyższe zakupy. W przyszłym miesiącu kupujemy łóżeczko, pościel x2 i materac :-)

reklama
Grubelku - niestety jeszcze nie... ale zamawiałam w "Lany poniedziałek" więc pewnie dopiero wczoraj wysłali... może jakimś cudem dostanę ją jeszcze dziś... ale wydaje mi się, ze jutro już będzie :-)

Grubelek - z bajerami dlatego, że są powycicnae te gwiazdki hehe - a to wszystko dodatkowo kosztuje. No i szufladę cenią sobie na jakieś 100 zł. Trochę przepłaciliśmy w porównaniu z Allegro, bo kupowaliśmy w sklepie. Ale trudno, już jest, spakowane czeka na rozłożenie :-)

Alkemna- ja jeszcze nie mam nic z tej Twojej listy. Dobrze, że jeszcze trzy miesiace zostały!!!

Ja czekam na pościel, powinna przyjść koło piątku. Nie mogę się doczkeać!!!

Anna_79 - ten laktator to:
LAKTATOR AVENT ISIS MEGA ZESTAW +GRATISY timur00 (180551257) - Aukcje internetowe Allegro
Dużo osób go poleca, hihi - na razie nie będę mogła go wypróbować na sobie ale postaram się zapoznać z jego działaniem :-D juz nie mogę się doczekać aż przyjdzie paczka :happy: będę musiała chyba wypić wcześniej melisę aby z podniecenia nie porozrywać opakowań :-)

Cena przystępna bo widziałam taki sam w Auchan w Wola Park i kosztował 129zł a w Leclercu w Jerozolimskich był za 179,90zł a zamawiając u niego wysyłka zawsze 10zł więc przy dużej ilości się opłaca.

Zadzwoniłam dziś do sklepu w Babicach odnośnie cen łóżeczek i materacy... Taki sam jak kupiła fasolek na allegro (możliwy odbiór osobisty w Warszawie) kosztuje 260zł +75zł materac... więc już napewno wezmę na allegro :-)

Alkmena - właśnie robię zakupy u Timur00. Powiedz mi a te majtki wielorazowe poporodowe będą w miarę rozciągliwe. Mam spore dupsko i boję się, że będą ciasne!

reklama
Jak narazie kupiłam w Timur00:

Podkłady poporodowe 5x 3,98 zł
Pokrowiec na przewijak 1x 9,98 zł
Pieluchy tetrowe bardzo grube 20x 1,98zł
Wkładki laktacyjne 30 sztuk 1x 12,99 zł
I w tym miesiącu wystarczy. W przyszłym kupię jeszcze ten laktator :-D

Do góry