Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chciałam mieć jakiś kolor typu delikatna zieleń ale nie było odcieni bo kupiliśmy ze śnieżki z serii Disney (specjalna dla dzieci, hipoalergiczna). A kolor to Najpiękniejszy kwiat (delikatny róż) ;-) http://www.sniezka.pl/disney/ tutaj znajdziecie odcień tylko trzeba wejść w śpiącą królewnę i w emalie :-):-):-)
dziekuje:-)Ewa, zakupki śliczne :-) Mojemu mężowi najbardziej podobałyby się te skarpetusie (buciki?) z motywe stateczków bo to zapalonu zeglarz :-)
A kocyk Bobas mam taki sam! Zamówiłam na allegro a natallex :-)
Karuzela też fajniutka. Podobaja mi się takie z pluszowymi zawieszkami. Jak oglądałam w sklepie takie z plastikowymi zabawkami, to wydawało mi się, ze dziecko mogłoby sobie nimi krzywdę zrobic, jak już zacznie chwytać zabawki w rączki![]()
Z początku bałam się cokolwiek kupic, bo bałam się o dzidzie, nie wiedziałam czy jej nie starcę. Ale potem to już czysta przyjemność z wybierania rzeczy dla maluszka, nawet jeśli to był tylko wzór pieluszki flanelowej
;-)