TU mają fajną i taniąja kupiłam ten pierwszy komplet od góry, jest sliczny
![]()
DZIEKUJE ZEBERRKO, TAKICH TANICH NIE WIDZIALAM, I JAK NA "ŻYWO "sliczne" to zamowie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TU mają fajną i taniąja kupiłam ten pierwszy komplet od góry, jest sliczny
![]()
Ewa ja mam taką kremową...
HIT NA LATO 2007/2008 KOMPLET DO WÓZKA 5 FUNKCJ (193289805) - Aukcje internetowe Allegro
a druga polarowa z owieczką, ale nie ma na allegro teraz... kiedyś już o tym pisałyśmy.... tylko to była zima jak Julka się urodziła, ale nie ukrywam że latem nad morzem też się przydała... :-)
Ewa, a Ty nie robiłaś ze mną na początku zakupów w tym sklepie?
gadza sie trzy razy droższa od tej Zebrrowej ... ale ja tez stawiam na jakośc.... nie mówię że ta ze sklepu jest zła bo jej nie testowałam tylko to dziwne że taka tania...a ta która kupiłam jest bardzo dobra gatunkowo nic sie nie dzieje po praniu ani z wypełnieniem ani z kolorami... wiesz Ewo ja wole raz kupić droższe niż potem drugi raz znowu kupować bo najpierw kupiłam cos taniego i jak sie okazało niestety do d.... :-)
Grubelku ceny są takie, bo ten sklep jest w likwidacji... Firma Ema produkuje pościel/rożki bardzo dobrej jakości![]()