Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nicoya ciuszki sa eleganckie:-)
Ja dzis tez bylam na zakupach ale kupilam recznik z kapturkiem z kurkami:-) jeden duzy a drugi mniejszy.
Jutro mam wizyte u gin mam nadzieje ze potwierdzi mi plec dzidziusia wtedy zaczne szalenstwo.
Dzieki Ewo to Twoja zasluga:-)
Jak zrobie wiecej zakupow to wstawie zdjecia
w takim razie chyba źle zrozumiałam zdanie:Grubelek pisze:nie napiusałam że kupuje 3 razy droższe bo ma lepsza jakośc
Grubelek pisze:gadza sie trzy razy droższa od tej Zebrrowej ... ale ja tez stawiam na jakośc....
a może łatwiej byłoby zapytać kogoś o jakość tej tańszej rzeczy?Grubelek pisze:wiesz Ewo ja wole raz kupić droższe niż potem drugi raz znowu kupować bo najpierw kupiłam cos taniego i jak sie okazało niestety do d....
a ten cytat powyżej???Grubelek pisze:nigdy nie pisałam że jak cos tańsze to gorsze...
Grubelek pisze:Zreszta na allegro posciel tej firmy kosztuje 37 PLN.... Wczoraj 09:07

)
zł..w takim razie chyba źle zrozumiałam zdanie:
Poza tym:
a może łatwiej byłoby zapytać kogoś o jakość tej tańszej rzeczy?
a ten cytat powyżej???
No i ostatnia rzecz, w dalszym ciągu nie wiem co oznacza zdanie:
Oczywiście tak jak pisałaś masz prawo wypowiedzieć się czy Ci się coś podoba czy nie i ja Ci tego nie bronię, ale nie pisz proszę, że nie mam powodu czuć się źle, bo jak czytam cos takiego, to załamuję ręce...
Nie wiem czy nie zauważyłaś, czy tylko nie chciałaś zauważyć, ale w tej całej dyskusji napisałam, że mam taką pościel w domu i jest bardzo dobrej jakości, no ale Ty skupiłaś się na tym, żeby napisac, że jak coś jest tanie to do d...
i potem kupowac coś po raz kolejny ale nie znaczy to ze uważam ze tańsze to gorsze...