Grubelek
mamy lipcowe'07
Alkmena ubranka śliczne tylko no właśnie... to żyrafy 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

!!! I w sumie tyle mam do kupienia - resztę dostałam (poważnie wszystko!!! - koce, rożki, pieluchy tetrowe i flanelowe, ręczniczki, ubranka, tzn śpiochy, body, kompleciki, czapeczki, buciki, skarpetki - mam już nawet 3 paczki pampersów na basen, choć nie wiem czy będę chodziła, ale dostałam to sobie leżą i czekają
, pojemnik na zużyte pampersy, 2 wanienki, łóżeczko, kojec .. no długo by wymieniać rzeczy, na które grosza nie wydałam i jestem bardzo szczęśliwa!!!). 

!!!
różnic, ale niewiele przecież...

. To niemal identyczne stworzonka ;-)!!!
:-) 

mhm.... faktycznie same żyrafy.... coś mi sie poplątało
eeee..

;-)