TERAZ JA MAM PYTANIE
czy sa jakieś płyny BEZPIECZNE zmiękczające ubranka niemowlęce???????
Ja piore w "Persil sensitive" a plyn mam "Lenor sensitive"- ubranka sa miekkie i jestem zadowolona.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
TERAZ JA MAM PYTANIE
czy sa jakieś płyny BEZPIECZNE zmiękczające ubranka niemowlęce???????
ale sa dopuszczone dla dziecka????wiem ze płyny silnie uczulaja....Ja piore w "Persil sensitive" a plyn mam "Lenor sensitive"- ubranka sa miekkie i jestem zadowolona.

a predzej lezaly ok. tydz. w szpitalu wiec pomyslalam, ze ja juz lepiej wezme sie za przygotowanie wszystkiego predzej
Choc i tak wierze i mam nadzieje, ze urodze po 35 tc.
Oczywiscie !!!!! To sa typowo dzieciece srodki, przetestowane i w sumie bezzapachowe, bo to wlasnie te pachnidla najbardziej uczulaja. A proszek jest z platkami mydlanymi. Tu gdzie mieszkam to najbardziej popularny zestaw do prania dla dzidziusiowale sa dopuszczone dla dziecka????wiem ze płyny silnie uczulaja....

Oczywiscie !!!!! To sa typowo dzieciece srodki, przetestowane i w sumie bezzapachowe, bo to wlasnie te pachnidla najbardziej uczulaja. A proszek jest z platkami mydlanymi. Tu gdzie mieszkam to najbardziej popularny zestaw do prania dla dzidziusiow![]()
wiec musze poszukac,wypłukane ubranka nawet lepiej sie prasuja....

Hmmmm.... ja raczej nie odważyłabym się prać w Persilu i płukać w Lenorze...
Ubranka dla Julki przed urodzeniem prałam w Jelpie i płukałam bez płynu, teraz piorę w Loveli i dla Julki i dla maluszka, ale bielizne dla maluszka prałam w Jelpie i tez nie płuczę w plynie. Z płynów dla dzieci znam tylko Jelp i płucze w nim ubranka Julki... maluszkowi wypłukałam tylko czesc ubranek (spodnie bluzy bluzki) a śpochy, kaftaniki, body i rampersy (czyli te letnie...) płukałam bez płynu....:-)
a proszek ? wlasnie mam z tym problem ale skoro polecasz Persil dla dzidzi to spoko bo ja w nim piore:-)