Hej Dziewczyny !!
Sliczne to lozeczko Twoje jest niebieskie!! a moje bedzie/jest zolto-pomaranczowe wsumie jest jeszcze niedokonczone ale to dlatego ze mam duzo czasu !! i nie chce zeby sie zakurzylo!! dokoncze koncik maluszka po wizycie czwartkowej /nastepny czwartek u midwife!!
Ja upralam i wproszku i w plynie specjalnym dla malucha (w calym pokoju sie unosi zapaszek ubranek malej Lali) ...mam nadzieje ze dzidzia nie bedzie miala uczulenia
!!
aska-24 - fajnie ze moglas spedzic czas na zakupkach , to bardzo mile pamietam jak ja pojechalam z mezem i za jednym razem zakupilismy prawie wszystkooo!!
a wydalismy ohohohoho
ale bylismy przygotowani !! hehe wsumie teraz nie musze sie martwic ze czegos mi brak hee!!
Sliczne to lozeczko Twoje jest niebieskie!! a moje bedzie/jest zolto-pomaranczowe wsumie jest jeszcze niedokonczone ale to dlatego ze mam duzo czasu !! i nie chce zeby sie zakurzylo!! dokoncze koncik maluszka po wizycie czwartkowej /nastepny czwartek u midwife!!

Ja upralam i wproszku i w plynie specjalnym dla malucha (w calym pokoju sie unosi zapaszek ubranek malej Lali) ...mam nadzieje ze dzidzia nie bedzie miala uczulenia
!! aska-24 - fajnie ze moglas spedzic czas na zakupkach , to bardzo mile pamietam jak ja pojechalam z mezem i za jednym razem zakupilismy prawie wszystkooo!!
a wydalismy ohohohoho
ale bylismy przygotowani !! hehe wsumie teraz nie musze sie martwic ze czegos mi brak hee!!

ja nie wiedzialam ze cos takiego istnieje ...a drogie to? ile kosztuje? chyba bede musiala kogos poprosic niech mi kupi w polsce i wysle !! :-