Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny a jeżeli chodzi o wózki to jaki poleciłybyście?
Sama nie wiem czym się kierować przy wyborze wózka. Ten który wybrała Negri bardzo mi się podoba.
:-) Wiesz co Anna_79 ja wybrałam ten wózeczek bo wczoraj go dokładniej oglądałam :-) przede wszystkim jest miękki i nie muszę wkładać dużo siły w to żeby np podjechać pod krawężnik :-) Ale ogólnie to uważam że dla każdego to jest sprawa indywidualna, np. czy chcesz z łamaną rączką, czy z wymienną gondolą na spacerówke czy spacerówke tylko że z usztywnionym nosidłem :-) Najlepiej zrobić sobie rundke po sklepach a zobaczysz że wybierzesz coś dla siebie
Dokładnie, dla każdej z nas co innego jest ważne... dla mnie na przykład najwazniejsze sprawy to skrętne, pompowane koła i niska waga wózka, no i oczywiście podstawa to tradycynjny głęboki...