reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Ja mówię zdecydowane TAK białym łózeczkom, takie mi się najbardziej podobają, mam tylko nadzieję, że mały gryzoń nie będzie pożerał lakieru?? ;)

reklama
Bazylia to ty tam chomika nosisz?:laugh2::szok::laugh2: rzadko dzieci zjadają łóżeczko..:tak:więc nie martw się na zapas:)

Bazylko znalazłam na innym forum, przez zupełny przypadek...
I jeszcze co do łóżeczek - jeśli któraś z Was ma zamiar kupić Klupsia - to wszystko, tylko nie białe... my mamy białe i wygląda jak po tuzinie dzieci. Maks gryzł, a farba odpadała płatami
icon_twisted.gif
Do tego szuflada od razu opadła, bo się szyny wyrobiły. a jak mąż przekładał materac na niższy poziom, to drewno koło śrub było popękane (mimo, że dziecko ważyło 7 kg i nie stało nawet, nie mówiąc o skakaniu itp).

Zobaczcie jakie cudo tu :), no miałam kupić dla mojej Zuzki, ale jesli to Zygmuś??? Żartuję oczywiście... no, ale w tej sytuacji, to się musze powstrzymać, bo chłopaka, to chyba w to nie ubiorę...

reklama
Do góry