reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Negri, super że możesz wybierać ubranka razem z mężem. No no ma chłopak gust, sama bym się nie oparła tym body :-) mój mąż przez najbliższe 7 tyg jest na kursie i widzimy się tylko w weekendy, a wtedy zajmuje się remontem mieszkania więc zakupy to moja domena. Też zamówiłam body i czekam aż mi prześlą
SzafaMalucha.pl - odzie� dzieci�ca i niemowl�ca, artyku�y papiernicze, ubranka dla dzieci, ubrania dla dzieci, ubranka dzieci�ce, ubrania dzieci�ce: Body Jeep (3pak)

zaczynam rozglądać sie za wozkiem i nie wiem czy zdecydować sie na gondolke czy na dwufunkcyjny. szukam jakiegoś lekkiego bo po schodach będe taszczyć i nic mi sie nie podoba. trojkołowe kojarza mi się z taczką a te z małymi podwójnymi kołkami z kojarza mi sie z wózkiem ale na zakupy np w biedronce i jak tu znależc coś fajnego jak mam takie skojarzenia.a poza tym te co mi sie podobają to np ne maja przekładanej rączki albo sa b.ciezkie

Ja decyzję o wczesniejszych zakupach podjęłam z kilku powodów, przede wszystkim uwielbiam robic zakupy, po drugie kupowanie tych malutkich rzeczy sprawia mi dziką przyjemność, po trzecie nie znam dnia ani godziny (jak byłam z Wiką w ciąży spędziłam 6 miesięcy w szpitalu), po czwarte ze względu na ciśnienie mogę mieć wczesniaka, a chcę być przygotowana, po piąte ze względów ekonomicznych - nie chce jedenj całej pensji wydac na Malucha, woilę kupowac pomału i systematycznie, żeby się nie wykończyć finansowo...

Negri śliczne bodziaki :)
Ankami lubisz francuski?
Julcia o wózkach dyskutowałyśmy już tyle razy, że chyba najłatwiej będzie jak przeczytasz wątek od początku...

Zebrra co do zakupów to ja zgadzam się z Tobą w 100 % bo zawsze powtarzam, że nigdy nie wiadomo co się stanie i np jutro lekarz może mi powiedzieć że mam leżeć a wtedy kto wszystko zrobi za mnie ?? ;-):tak:

Negri - ten motyw świąteczny odlotowy! Szkoda, że u nas nie ma takich sklepów :-(.
Mnie udało się ostatnio kupić biały pajacyk z Mikołajem i reniferami oraz z napisem "My first Christmas" ale w ciuchach. Śliczne, niezniszczone - ale boję się, że mały już nie wejdzie w niego na święta.

Anna body super :)

Ankami zapomniałam napisać, pytałaś o sklepy z ubrankami ciążowymi w "złotych tarasach", znalazłam sklep nivena, innych nie widziałam, ale nie rozglądałam się jakoś specjalnie...

reklama
Zebrra, dzięki. Tak czy inaczej muszę się w końcu do tych tarasów przejechać. Ale pewnie kiedy to nastąpi, będę już na etapie kupowania ciuchów dla Buły a nie dla siebie ;) A francuski lubię, bardzo. Planuję nawet od małego gadać do dziecka po polsku i francusku, no ale zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

Do góry