reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Anna ja nie miałam styczności z mebelkami dziecinnymi z Ikea. łóżeczko wygląda fajnie, natomiast zauważyłam że przewijak na komodzie jest bardzo wysunięty do przodu. Sprawia to wrażenie że komoda mogłaby się przewrócić do przodu :confused: Zauważyłam że inne komody tego typu przewijaki mają wysunięte w drugą stronę - wygląda to tak że między ścianą a komodą jest przestrzeń. A jeżeli chodzi o meble z Ikea to słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat przewijaka z półeczką na dole, że jest wygodny i bardzo praktyczny więc wydaje mi się że te tez powinny być ok. Zaraz poszukam zdjęć...

Anna, Grubelek, myślę, że ta komoda nie przewróci się ze względu na wysunięty przewijak. Z tego, co widzę to on jest otwierany. Mam biurko z IKEA o podobnej konstrukcji i czasem bardzo mocno napieramy na ten otwarty blat i nic się nie chwieje. Co najwyżej zawiasy mogą się wyłamać.

Ankami ja tylko tak napisałam że sprawia takie wrażenie. Nigdy z czegoś takiego nie korzystałam. Przewijak mam na wanience - to po kąpieli, a w ciągu dnia mi wygodniej na łóżku czy kanapie, podkładam tylko kocyk i pieluszkę. :-)

Grubelku, w kwestii przewijania akurat jestem przyzwyczajona do metod podobnych do Twoich :) sama chyba zrezygnuję z kupna przewijaka.
Natomiast jeśli chodzi o sam mebel, to chciałam pomóc rozwiać wątpliwości i tyle ;)

reklama
Do góry