reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Ankami :-D :-D :-D nie pokazywałam jeszcze wczorajszych nabytków... tam są takie bardzo męskie, zemdleje chyba jak lekarz powie mi że to dziewczynka. Chociaż z drugiej strony w sklepach tyle cudnych kiecek.... :-D A mąz mnie udusi że tyle zakupów z uwzględnieniem płci zrobiłam, ale tak bardzo chcę syneczka... jak będzie córa to też SUPER! Tylko no wiadomo.... syneczek mamusi ;-) :-)

reklama
No Kochane, ale się rozpisałyście, tylko jak ja przychodzę to nikt się nie odzywa... ładnie, ładnie... :)
Jesli chodzi o przewijaki, to ja jestem zwolenniczką każdego typu (sama mam taki z wanienką, a oprócz tego będę miała na łóżeczku, bo to bardzowygodna sprawa :))
A co do łóżeczek z Ikei skreśliłam je ze względu na nietypowe wymiary..
Grubelku śliczne ciuszki, moze jednak siusiak się nie wchłonie :))

Mnie najbardziej podobają się takie proste łóżeczka sosnowe. Nie przepadam za białymi meblami, nie przemawiają też do mnie łóżeczka na biegunach. Za to przemawiają, i to bardzo, wszystkie kupione przez Was ciuszki :-).

A i jeszcze jedno pytałyście mnie, gdzie można kupić akcesoria Nuby, otóż zwiedziłam dzisiaj piękne "Złote Tarasy" :) i dużo tego znalazłam w Super-Pharm'ie i do tego ceny niższe niż na allegro :)

To i ja się pochwalę swoim pierwszym zakupem :-)

Śpiworek na dobry początek. Frajda niesamowita!!!! Teraz jak już zacznę kupować, to trudno mi będzie przestać :-D

Capri śliczny ten śpiworek :tak: Widzę że wiekszośc z Was kupuje właśnie spiworki, ja chyba też sobie jakis sprawie. Po Julce będe miała ale to dopiero na następną jesień... :szok: Idę na allegro...

Zebrra a tak a propos, w Złotych Tarasach wypatrzyłaś jeszcze jakieś sklepy warte odwiedzenia? Moja mama twierdzi, że tam jest sporo takich dla ciężarnych - prawda to?

Ale śliczne rzeczy pokupowałyście!!!!!
Ja jeszcze nie mam takiego zapasu. Za chwilę jadę do bratowej przejrzeć to, co pozostało po jej dzieciach. Może coś ślicznego i nie zniszczonego wypatrzę.
Zastanowiłam się nad tym łóżeczkiem z Ikei i jednak zrezygnowałam z niego. Kupiłam natomiast takie cudo (zdjęcia ściągnęłam z Internetu, mam ten sam model natomiast kolor słomkowy - troszeczkę ciemniejszy od sosny):

Także pierwsze koty za płoty. Poważny zakup za mną. Teraz Piotruś nie ma już wyjścia i musi zdrowiutki i śliczniutki przyjść na świat w lipcu :-D.
Coś już na niego czeka!
Do łóżeczka dokupiłam materac kokosowo-gryczano-piankowy z firmy Softbe. Jeszcze czeka mnie zakup pościeli.

Upatrzyłam sobie także wózek, ale po niego wybiorę się za jakieś dwa miesiące.

reklama
Do góry