reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Swietne zakupy;-)
Chyba pojde dzis na miasto i zaczne sie rozgladac bo Wy tutaj macie juz wszystko pokupowane a ja nie mam ani jednej rzeczy nic kompletne zero:-( :-( :-(
Czy uwazacie ze powinnam kupowac teraz, bo ja myslalam ze kupie wszystko naraz ?

Wiecie co a ja kupiłam wczoraj z mężusiem farbę do pomalowania łóżeczka :tak: Chciałam mieć jakiś kolor typu delikatna zieleń ale nie było odcieni bo kupiliśmy ze śnieżki z serii Disney (specjalna dla dzieci, hipoalergiczna). A kolor to Najpiękniejszy kwiat (delikatny róż) ;-) http://www.sniezka.pl/disney/ tutaj znajdziecie odcień tylko trzeba wejść w śpiącą królewnę i w emalie :-):-):-)

Ewa, zakupki śliczne :-) Mojemu mężowi najbardziej podobałyby się te skarpetusie (buciki?) z motywe stateczków bo to zapalonu zeglarz :-)
A kocyk Bobas mam taki sam! Zamówiłam na allegro a natallex :-)
Karuzela też fajniutka. Podobaja mi się takie z pluszowymi zawieszkami. Jak oglądałam w sklepie takie z plastikowymi zabawkami, to wydawało mi się, ze dziecko mogłoby sobie nimi krzywdę zrobic, jak już zacznie chwytać zabawki w rączki :confused:

Ewa, zakupki śliczne :-) Mojemu mężowi najbardziej podobałyby się te skarpetusie (buciki?) z motywe stateczków bo to zapalonu zeglarz :-)
A kocyk Bobas mam taki sam! Zamówiłam na allegro a natallex :-)
Karuzela też fajniutka. Podobaja mi się takie z pluszowymi zawieszkami. Jak oglądałam w sklepie takie z plastikowymi zabawkami, to wydawało mi się, ze dziecko mogłoby sobie nimi krzywdę zrobic, jak już zacznie chwytać zabawki w rączki :confused:
dziekuje:-)
a ile zalacilas za kocyk
ja tez wole z pluszakami karuzele

anka26,07--- ja kupuje od jakis 2-3 miesiecy, stopniowo,ale mam juz wszystko chyba...tak mi wygodniej, to jednak kilka tysiecy, na raz bym nie wydala:baffled: :baffled: :baffled:

reklama
Anka26,07, można i potem wszystko kupić, ale szybkie zakupy nie są na ogół przemyślane. Ja juz od jakiegoś czasu robię zakupy, a ciągle brakuje mi mnóstwo rzeczy!!! :eek: Z początku bałam się cokolwiek kupic, bo bałam się o dzidzie, nie wiedziałam czy jej nie starcę. Ale potem to już czysta przyjemność z wybierania rzeczy dla maluszka, nawet jeśli to był tylko wzór pieluszki flanelowej :-D ;-)

Negri, kolor ładniutki :-)

Jeśli chodzi o kącik dla maluszka, to zamówiłam lampkę -kinkiet, no i cały czas jeszcze czekam na zamówiony obrazek :-)

Do góry