• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mały przyrost beta HCG, w USG pusto

Cześć. Data ostatniej mies 22.11. Beta z dzisiaj 530. Wzrosty co 48h ok 20%. Lekarze odsyłają od gabinetu do szpitala - usg nic nie pokazuje. Podejrzenie ciąży pozamacicznej, ale nic nie widać. Czy ktoraś z Was miała może taką sytuację? Jak to się zakończyło? Bede wdzieczna za odpowiedz

reklama
Cześć. Data ostatniej mies 22.11. Beta z dzisiaj 530. Wzrosty co 48h ok 20%. Lekarze odsyłają od gabinetu do szpitala - usg nic nie pokazuje. Podejrzenie ciąży pozamacicznej, ale nic nie widać. Czy ktoraś z Was miała może taką sytuację? Jak to się zakończyło? Bede wdzieczna za odpowiedz
Niestety ryzyko pozamacicznej jest. Z drugiej strony orzy tak małej becie nie widać nic nawet w macicy. Nie wiem co doradzić ale rób dalej betę i kontroluj na usg co jakiś czas. Może to biochemiczna poproatu.

No można powiedzieć, że ja miałam podobną sytuację. Tzn. u mnie przyrost był na początku super, a potem beta zaczęła spadać. Poroniłam w domu. Na USG tylko raz się udało lekarzowi coś zobaczyć w jajniku, ale skoro beta spadła to uznali, że samo się oczyści i tak też było (a właściwie jest)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry