reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mam pytanie o surogatkę

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mieć swoje zdanie, to jedno, ale krzywdzić innych poprzez niewłaściwe wyrażanie swojego zdania, to drugie. Wolność słowa nie zwalnia z odpowiedzialności z tego co mówię na dany temat, a tym bardziej o innej osobie, czy nawet o jej dzialaniach
Nie uważam żebym kogokolwiek obraziła czy skrzywdziła. Mam prawo uważać, za niewłaściwe staranie się o dziecko będąc w złym zdrowiu.

reklama
Kompletnie się nie rozumiemy.
Nie wiem co ma polski chów wspólnego z surogacja? Przecież surogatka dziecko po urodzeniu oddaje a nie wychowuje. To wtedy od matki zależy wychowanie dziecka i jakie ono będzie a nie od surogatki, która już go w życiu na oczy nie zobaczy. To od twojej siostrzenicy zależy czy będzie dziecko chowała zimno czy nie.
Kwoty tego rzędu maja swoją przyczynę. Ciąża to nie jest coś lekkiego łatwego i miłego jak pobyt w spa. To obciążenie ciała, możliwe problemy w przyszłości. To ma swoją cenę. Wy próbujecie obejść koszty. Powodzenia.
Skoro tyle dzieci jest pozostawianych w szpitalach to czemu nie adoptować? Procedury adopcyjne w UK są o wiele przyjemniejsze niż te polskie. No i koszta o wiele mniejsze.

My nie chcemy z adopcji , ona ma swój żarówek ,a zimny chów to mentalność takie kobiety to z buzi poznasz ,ten duch jakiś nie sympatyczny już , dziękuję wszystkim za odpowiedź my już mamy kontakty na Ukrainę

Wycjodzi na to, ze nie znamy życia :)
Skoro tak, to jak mamy doradzić?

No to sugeruje szukać na Ukrainie.

Coś mi się wydaje, że autorka nie ma zielonego pojęcia o prawie - i to tak bardziej globalnie.
W sumie to nawet nie wiemy jakie informacje chce uzyskać. Ja mam wrażenie, że zupełnie nie zaznajomiła się z tematem. I to jest bardziej "zachcianka" niż faktyczna potrzeba.
Albo ktos sobie zwyczajnie jaja robi.

Mieć swoje zdanie, to jedno, ale krzywdzić innych poprzez niewłaściwe wyrażanie swojego zdania, to drugie. Wolność słowa nie zwalnia z odpowiedzialności z tego co mówię na dany temat, a tym bardziej o innej osobie, czy nawet o jej dzialaniach
Kochani nie kłucie się ty jest mój tel (numer usunięty) żaden trol starsza kobieta ciocia Sandry

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Weź usuń ten numer telefonu z tej strony. To publicznie dostępne forum i nigdy nie wiadomo, co komu przyjdzie do głowy i do czego wykorzysta twoj numer.

Jesli kogoś krzywdzi sam fakt, ze druga osoba nie zgadza się z tym, co ten człowiek robi to nic się z tym nie da zrobić.
A jak osoba cierpi na nadwrażliwość to nie wiem, może są na to jakieś terapie..?

Kompletnie się nie rozumiemy.
Nie wiem co ma polski chów wspólnego z surogacja? Przecież surogatka dziecko po urodzeniu oddaje a nie wychowuje. To wtedy od matki zależy wychowanie dziecka i jakie ono będzie a nie od surogatki, która już go w życiu na oczy nie zobaczy. To od twojej siostrzenicy zależy czy będzie dziecko chowała zimno czy nie.
Kwoty tego rzędu maja swoją przyczynę. Ciąża to nie jest coś lekkiego łatwego i miłego jak pobyt w spa. To obciążenie ciała, możliwe problemy w przyszłości. To ma swoją cenę. Wy próbujecie obejść koszty. Powodzenia.
Skoro tyle dzieci jest pozostawianych w szpitalach to czemu nie adoptować? Procedury adopcyjne w UK są o wiele przyjemniejsze niż te polskie. No i koszta o wiele mniejsze.

Wycjodzi na to, ze nie znamy życia :)
Skoro tak, to jak mamy doradzić?

Dziękuję za wszystko ja tu mieszkam i widzę ,co się dzieje ,byłam wczoraj na kodbuser tor masakra pijana Ukrainka młoda nie wiem czy choć zęby miała mówi zostawiła 2 dzieci i tu siedzia żyją z zebrania kradzieży i prostytucji , naprawdę tu mieszkam mój tel004915217663128 żaden tam trol starsza kobieta która szukała mamy zastępczej dla siostrzenicy ,teraz już mamy kontakt na Ukrainę dziękuję wszystkim

No to sugeruje szukać na Ukrainie.

W ogóle o co chodzi z tym zimnym chowem?
Duchowość Niemki na przykład to z twarzy już jakoś ,no nie chcę tu obgadywac no wiecie

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry