reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mam ząbek!!!

gratulujemy nowych ząbków:-)

Ipanema- ja tez sie boje wizyty u stomatologa, mała nie chce otwierac buzi na zawołanie ale chciałabym sie dowiedzic czy ten nalot na jedynkach górnych nie jest niczym złym i czy wyrosły nam na dole 3,4 czy 4,5:baffled: bo nadal tego rozgryźć nie moge:baffled:

reklama
W koncu sie przebila - druga gorna jedynka :-) Mamy 4 na stanie! :-):-p
I widze, ze prawa gorna dwojka jest juz bardzo nisko i czy to mozliwe, zeby wczesniej od 2 dolnej wyrosla dolna 3-ka? :baffled:

Gratulacje dla wszystkich Zębatek i Zębatków ;-):-)

U nas na stanie 4, ale jak bylam wczoraj z Sarka u lekarza to powiedziala mi pediatra, ze dzisal sa juz maxymalnie napuchniete, wiec mam sie spodziewac wysypu :baffled: Jakos tego nie widze :-p

reklama
Do góry