Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny
Po wczorajszym poście Madzik i po małej miseczce truskawek pomyślałam, że przyda się i taki wątek...:-) mama Egoistaka. Wyznaje zasadę, że czasami w życiu trzeba być egoistą, bo jesli sami o siebie nie zadbamy to nikt inny tego nie zrobi. Dlatego nie powinnyśmy zapominać o tym że jestesmy nie tylko mamami ale też dziewczynami, ludźmi, którzy potrzebują czegoś od życia. Proponuję, żeby pisac o tym co zrobiłysmy dla SIEBIE. nie dla naszych ukochanych córeczek czy synusiów, nie dla domu ani dla męża. DLA SIEBIE. może byc plotkowanie z kolezanką, dobr kawa poranna gazeta... najmniejsza rzecz - cokolwiek. Byle sprawiło nam przyjemność.
I najlepiej gdyby nie było przy tym wyrzutów sumienia lub pisania np. zjadłam pyszne ciastko, ale od jutra przechodze a dietę...
No to do dzieła drogie mamusie...
Ja jak już wiecie zjadłam miseczkę truskawek, ze śmietaną:-):-):-) pycha........
teraz zamierzam wysłać małą z mamą na spacer a sama zabiorę się za książkę, może się uda
Kochana ja mam cotygodniowe wyjscia "na miasto"-ustalone z mezem.
Dosc kiszenia sie w pieluchach.Jutro jade wiec na ploty z kolezanka do pubu na Pietryne (mial byc jakis ogrodek ale patrzac na pogode...), zrobic zakupy w galerii łódzkiej (ty z lodzi to kumasz strefe) no i jutro czas na piweczko-takie prawdziwe,nie karmi.Dieta dieta ale piwko piwkiem
A w domu to domowe spa-jakies tam kapiele w algach,masaze smarowidlami czekoladowymi itp.
Ksiazki-niet.
TV-jak najbardziej.
net-jak najbardziej.
jedzonko w tym kaloryczne slodkie grzeszki-czasem
Fajny temat. Ja wczoraj zjadłam2 czekoladowe batony Dove. Tak mi był potrzeba słodyczy. Do tej pory sie ograniczałąm, bo to alergie powoduje zatwardzenia itp itd i\poczułąm taką roskosz mmmmm
taka mała duża przyjemność, a myślę ze tragedia sie nie stanie i mala zadnej wysypki czy cos nie dostanie:-)
Podoba mi się ten temat nareszcie czas na przyjemności.Słodkie jak wiecie chodzi za mną cały czas jak mały głód a to czekoladka a to kakao i truskawki a dziś do kawy był pączuś taki pyszny że dawno takiego nie jadłam pycha.I mam jescze cały kg chałwy waniliowej hihihi
Haha dobry wątek
No to ja ostatnio zakupy były extra i bez wyrzutów spodnie buty bluzeczki bielizna porzedwczoraj fryzjer nowe kosmetyki i bizuteria wiec zaszalalam a co mi tez sie cos nalezy
Co do jedzonka to mam diete bialkowa ale powiem ze podjadam co nieco i wczoraj byl baton czekoladowy cistka ale mysle ze od tego wysypki nie dostala nie wiem od czego :-(wiec z tym musze uwazac ale nie ograniczam sie jakstak jem ile moge i co moge bez wyrzutów
Co do wyjsc to byl tylko fryzjer bo zaraz cycki wola i ciezko jest na dluzej Martynki zostawic
A wię ja ostatnio zakupiłam sobie nową książkę( uwielbiam czytać) a jutro przyjeżdża do mnie moja mama, żeby się zająć naszym maluszkiem, a ja z mężuniem może na jakieś zakupy wyskoczę....do tego mam zamiar zakupić jakieś kwiatki i trochę się zrelaksować upiększając nimi ogród....wiem że to są może prace dla domu, ale ja to lubię robić i przy tym odpoczywam, a ostatnio to na takie rzeczy mało czasu... Aha a z jedzeniowych przyjemności to ostatnio loooody i arbuz, mniam...
ale wam zazroszcze ja niestety nie mam czasu na fryzjera a i finansów brak.
i tak myślę co zrobiłam ostatnio dla siebie i hmmmmmmm chyba nic .
dzień mam tak zabiegany że szok jak się cosik zmieni to napiszę
........... aha może jedynie od niepamiętnych czasów pozwoliłam sobie na parę kostek czekolady :-)
............ no i mała przyjemność to siedzenie przed kompem i spokój to mogę zaliczyć do mojego relaxu .
............ uwielbiam robić kartki okolicznościowe ostatnio na raty bo zajęło mi to parę dni zrobiłam przy tym też wypoczywam.