Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. A co zrobiłam dla siebie?? Zjadłam pizze, chyba ze 3 razy (hawajska), Ada zniosła to dobrze, kinder bueno i parę kostek czekolady, aha i łyczek wina domowej roboty. Mąż w zeszł lato robił ale w ciąży nie chciałam nic pić. Wkrótce wybieram się też do fryzjera, może solarium. Zakupiłam sobie ten gorset o którym Wam wspominalam, zakiet i kieckę. Chyba nieźle co??
słodyczy tez nie potrafie odpuscic
a poza tym to za tydzien jedziemy na tydzien w góry do Kudowy Zdrój do spa - namówiłam Pawła, oj ile musiałam napawiac ale sie udało - i to chyba najfajniejsze co mnie czeka niebawem:-):-):-)
czyzby mi piersi zmalaly
.
a zakupy przelozymy na nastepna niedziele.
!!generalnie jestem blada jak trup,a na naturalne słonko mam uczulenie wiec postanowiłam tak se dogodzić..hihi i choć skóra mnie swędzi potwornie to sie nie poddaję!!jak sobie tam leżę to jest relax na maxa!
)
teraz juz nie chodze bo za czarna bede hhehe
( z Amelka- ale to mi nie przeszkadza i tak zawsze cos kupie hehe) A co kupilam: sukienka, kilka bluzek, spodnie, buty,bielizne kosmetyki,i takie tam drobiazgi
no i ubranka dla Amelki- to mi sprawia ogromna radosc
)
No i oczywiscie jak Amelka spi 

i na zakupach kosmetycznych. Jeden dzień w tyg spędzam poza domem - Małą zajmuje się wtedy mama.