reklama

Mama Egoistka

:-( a ja nie kupiłam sobie sukienki, ani nic nowego ostatnio:zawstydzona/y:

:-(Do fryzjera poszłam-i wyglądam jeszcze gorzej niż przed :-(

kazdy grosz zbieramy na meble do pokoju, lustro na przedpokój, zabudowe na przedpokoj , żeyrandol do kuchni, stół krzesła...i ciągle na nic nie starcza-załamka....oboje pracujemy nie na najgorszych warunkach-ale po popłaceniu rachunków, benzyny, jedzenia,....mało zostaje....co za życie...:wściekła/y:

reklama
Fryzjer zaliczony i ja na szczęście jestem zadowolona:-)
Oto fryzurka, narazie kontynuuję "bob'a", zdecydowałam się na niego dopiero 2 mies. temu, wcześniej miałam dość długie włosy, ale teraz jest mi super wygodnie.
Fotki trochę głupie, bo sama sobie robiłam ;)

Załączniki

• mini_Obraz 083.jpg
    mini_Obraz 083.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 54
  • mini_Obraz 093.jpg
    mini_Obraz 093.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 57
Zgadzam sie z EVE swietnie wygladasz:tak: Kiedys zastanawialam sie nad taka fryzurka ale szkoda mi wlosow.. jak rozpuszcze to mam prawie do pasa;-) tzn jak wyprostuje to sa do pasa bo tak to zawsze jakos sie pokreca:-p ale co z tego ze dlugie jak caly czas w kitce.. bo jedna dlugosc i czuje sie jak nimfa wodna:-D musze pocieniowac:tak: Ale Twoja fryzurka naprawde mi sie podoba:tak:

Dziękuję:-)
"nimfa wodna" :-D
Ja właśnie też miałam długie (za łopatki) i co z tego jak zwykle właśnie w kitkę związane były, wkońcu się zdecydowałam i nie żałuję, bo mam jakąś fryzurę.

Nik-a super fryzurka :tak:ja idę do fryzjera po wypłacie też muszę odświeżyć kolorek i jakąś fryzurkę zrobić bo czuję się fatalnie włosy mi się nie układają i cały czas spięte w kitke nosze jeszcze jak była moja siostra to zawsze mi wymodelowała bo ja sama nie daje rady :cool2:
przed wczoraj wybrałam się na zakupy chciałam kupic sobie jakąś fajna bluzeczkę ( taka balonik ) ale nic u nas nie ma a zreszta z dzieckiem to nie zakupy muszę sama w sobotę się wybrać a męża z Alankiem zostawić to napewno coś kupię :-p
jedyne co robię ostatnio tylko dla siebie to pazurki :tak: koniecznie muszę mieć zrobione bo bez czuję się nie dobrze a robię już parę lat i tak się przyzwyczaiłam że muszę mieć i koniec :-D:-p do porodu ściągłam a ostatnio właśnie znów zrobiłam :tak:

reklama
No ja wiem, że był modny wieki temu:-), ale wtedy się bałam ściąć. Dopiero teraz się namyśliłam:-D
Avanti- no i super, trzeba mieć dla siebie jakieś przyjemności:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry