reklama

Mama Egoistka

nik_a nie chiałam powiedzieć, że masz niemodną fryzurę, nawet mi to na myśl nie przyszło. Chciałam się tylko pochawlić, że też taka miałam :tak:

Swoją drogą mnie się nadal bardzo podoba :)

reklama
Nik_a - fajna fryzurka. Ja też noszę podobną fryzurkę już od jakichś 4 miesięcy, tylko krótsze te włosy wolę i z grzywką mam. Fryzurka fajna, dobre strzyżenie sprawia, że tylko suszarką machnę parę razy ewentualnie prostownicą i jest git majonez, jak mówi mój brat:-D:-D

nik_a super moja ulubiona fryzurka i do noszenia,strzyżenia i modelowania:-) kiedys miałm taka bardzo dłuuuuugo ale odkąd mi się przytyło i mam gębe jak księżyc w pełni :-)musiałam z niej zrezygnować i teraz wyglądam jak wiesi ulizana kiteczka

Nik_a wygladasz przepieknie!Bardzo do twarzy ci w bobie:tak:
ja swoje hairy zapuszczam,zapuszczam,zapuszczam od grudnia - narazie nie sa za dlugie ale potembedzie mi latwiej z dlugich jakos je wycieniowac na chrzciny:tak:

W wczoraj sprawilam sobie maly drobiazdzek-kolczyki drewniane (leciutkie) duze okragle:-)

Nik_a- bardzo fajna fryzura :-) ja też taką mam tylko z grzywką i nie farbuje włosów!!! tylko Ty byłaś u lepszego fryzjera, a nie to co ja....moja się tak ładnie nie układa...a może to też kwestia rodzaju włosów-ale strzał w 10

Piję sobie wieczorami zimne piwko z sokiem, rano kawę z bitą śmietaną. Jak tak sobie podsumowałam, to ostatnie 4 wieczory przy piwku były - alkoholizm normalnie:-D:-D:-D Będąc w ciąży tamtego lata ogromnie miałam ochotę na zimne piwo, a nie mogłam - to teraz nadrabiam:tak:

Ja dziś wracając ze spaceru nabrałam ochoty na zimne piwko więc jak nic wieczorkiem zasiądę z buteleczką:-D:-D:-D

A na obiad dziś naleśniki z truskawkami i bitą śmietanką:tak::-DMniam!!!

reklama
ja dzis kupiłam japoneczki do latania koło domu, bielizne, sukienke na chrzciny i bolerko do niej:-) jutro jade jeszcze po buty do niej i chce kupic strój kapielowy (bo mi cycki urosły i nie mieszcze sie w stary:zawstydzona/y:) bo w czw planujemy na jeden dzien nad morze wyskoczyc. Chrzciny juz w niedziele tak wiec ostatnio troche szaleje z wydatkami ale w koncu musze jakos wygladac no nie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry