Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Z Juli bylysmy na spacerku 2,5h-od 17 do 19.30 bo mimo ze duszno bylo dosc pochmurno wiec szlo wytrzymac.A drinkowac zaczelysmy piwko dopiero po 20 jak mala polozylysmy spac ale dosc intensywnie;-)Juli jest kochana jak ktos przychodzi-chyba usypiaja ja rozmowy bo ladnie drzemala,nawet nie wybudzala sie przy naszych wybuchach smiechu
). Kupiłam sobie spodnie - takie za kolano, białe z marynarskim paskiem. bardzo lubie tę długość, obrze się w niej czuję i sukienko-tunikę. tzn mozna ją traktować i tak i tak... jest tak przerażająco krótka - że chyba bez spodni w niej nie wyjdę... ale co tam.

(sorki za wyrazenie
) biala bluzeczke taka koszulowata dluzsza (do pupy) w pasie zwiazana paskiem (nie wiem jak wytlumaczyc ale tez swietna);-) sukieneczke krociutka jeansowa tez fajniutka
pare par majteczek

(wszystko sie liczy
) i jeszcze jedna taka zwykla topke;-) no i oczywiscie kilka rzeczy dla Amelki
Zakupy mi sie udaly bardzo chyba Bozia mi prezent zrobila bo dawno az tak nie bylam zadowolona z moich zakupow

Chodzę w niej do następnych 4 kg: 

W sumie zrzuciłam 16kg odkąd wróciłam do domu
(nie liczę 7kg, które poszło mi w szpitalu razem z Romkiem). Zostało jeszcze 7 kg do wagi wyjściowej, ale chcę pójść na całość i schudnąć do wagi wymarzonej - w sumie 12kg