reklama

Mama Egoistka

Poruszylyscie dobry temat-zakupy na smutki.Wlasnie,ja jak mam dola to lubie sobie albo zmienic fryzure na poprawienie humoru,albo zrobic wieksze zakupy dla siebie itp.Ale...ze humor mam dobry to chodze z nieufarbowanymi wlosami i te sama fryzura od grudnia:-D,ciuszkow kilka kupilam-ale drobnych.Jednym slowem jak jestem szczesliwa nie potrzebuje pocieszaczy materialnych:cool2:
A co do mamy egoistki-wiecie ze nic konkretnego dla siebie nie robie ostatnio tylko spotykam sie z przyjaciolmi-albo przychodne albo wychodne.Dzis znow przychodne,nastepne w czwartek a potem we wtorek:tak:Staram sie nie zaniedbywac przyjaciol i raz na te 2-3 tyg sie z kazdym spotkac,zwlaszcza ze zawsze nie moge sie doczekac spotkania.A znajomosci dalsze,w razie jak mam malo czasu,odsuwam na bok-te moga poczekac,przyjaciele wazniejsi:tak:

reklama
A ja wczoraj szałałam w klubie z koleżankami wróciłam dzisiaj o 5 rano do domu:szok: i muszę stwierdzić, że fajna jest taka odskocznia od codzinności

wow ivaz- to dałaś czadu! Ja nie wiem, czy bym dała radę tyle wysiedzieć, nie chodzi mi o to, że bez Małej bym tyle nie wytrzymała, ale ogólnie fizycznie- ja chodzę ostatnio jak cień. Jak tylko przychodzi wieczór i dzieciaczki zasną to ja też myk do wyrka:-)
Ale super, że poszalałaś:tak:

A ja wczoraj szałałam w klubie z koleżankami wróciłam dzisiaj o 5 rano do domu:szok: i muszę stwierdzić, że fajna jest taka odskocznia od codzinności

Ale zazdroszcze!!! Zawsze uwielbialam sie dobrze pobawic:tak: Kiedys bardzo czesto chodzilam na baletki czy jakies imprezki.. i teraz mi bardzo tego brakuje:shocked2:

Ja wczoraj bylam na zakupach kupilam dla siebie tylko skarpetki i majtki:-D:-D:-D reszta dla malej... ale jestem zadowolona bo przesliczne te ubranka:-)

A ja dzisiaj po jeździe kupiłam sobie torebkę! Podobno jedne kobiety wolą kupować buty a inne torebki - to ja zaliczam się do tych drugich;-) Nie mam jakiejś nie-wiadomo-jakiej ilości torebek, ale zawsze sprawia mi to frajdę, jak sobie kupię nową:-D

Ja mam fiola na punkcie kolczykow:-DCzy duze kola czy male "zwisy"-wszystko jedno,ale musza byc dopasowane do stroju i juz:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry