reklama

Mama Egoistka

Ja chyba bardziej lubię kupować buty!!! a im badziej "dziwne" tym lepiej.

Mam całą kolekcje szpilek :-D a chodzę w nich od wielkiego dzwonu!!! ale co tam!!!

Mąż mi wyrzuca zawsze, że mam tyle butów na obcasach a na codzien chodze w adidasach!!!

reklama
Z butami u mnie tak jak i u Was:tak:
Dobrze zescie ten temat zaczely bo musze kupic jakies sportowe bo jedne zostawilam w PL a te co tu mam to juz mi sie nie podobaja:-p.

Mnie jak tesciowa wkurzala to szlam do m siostry i popijalysmy piwko,kilka razy tesciowa wpadala i lukala co robimy:baffled::angry::angry::angry:

Ja mam fiola na punkcie kolczykow:-DCzy duze kola czy male "zwisy"-wszystko jedno,ale musza byc dopasowane do stroju i juz:tak:

Ja też, ja też - uwielbiam kolczyki! :-D:-D To najfajniejsza część biżuterii dla mnie. Ostatnio moje ulubione to takie duże koła drewniane - lekkie, fajne na lato i pasują do różnych rzeczy, zwłaszcza do moich ukochanych brązów, przełamanych np turkusem, mmm:-D

reklama
Sara miotlica to pewnie spodobały by się Wam moje turkusowe kolczyki, które sobie z Majorki przywiozłam :tak::-D Też lubię kolczyki ale żadko zakładam różne, jak już się uprę przy jednych to koniec. Mam fajną skrzyneczkę i tam wszystkie chowam, może zrobię Wam foto :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry