• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mama! Modnie i szykownie

reklama
oo super wątek:)Motywujący do ogarnięcia się czasem choć:-)
Inka daj znać jak dojdą czy wszystko ok! Jaki kolor wzięłaś? Bo ja myślę o orzechowych.

ooo to czekam z niecierpliwością na relację !!

Byłam po pieluchy w Biedronce i od jutro są dostępne Emu biedronkowe za 30zł;) Jak dostanę rozmiar wieczorem jeszcze to wezmę sobie do chodzenia na podwórko, ale pewnie wszystko wysprzedają jak znam życie....

Milva moja teściowa i jej córka-bladź- mialy w zeszłym roku te Biedronkowe, do latania. Fajne i jak się o nie dba to można pochodzić długo.. w każdym razie też są ciepłe. W tamtym roku były fajne kolory... Podobały mi się siwe ;)
Z UGG ja mam brązowe i fioletowe albo granatowe-nie rozróżniam... No i jeszcze takie do kolan beżowy jakby... też taki dziwny kolor. Ale te stoją u rodziców i w zeszłym roku ich nie nosiłam.

jak ja potrzebowałam takiego tematu! :)
i takiej zachęty do zakupu kolejnej pary butów hehe, ja mam póki co długie ciemne brązowe Emu, ale jakies krótkie UGGi chyba chętnie by zamieszkały obok emusków w mojej szafie, szczególnie te piaskowe z guziczkami mnie urzekły :))

A jakie macie propozycje kurtki na zimę? Jaki krój ...muszę coś kupić,a nie wiem co teraz modne ... kurtka tylko w kolorze czarnym bądz innym ciemnym wchodzi w grę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry