• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mama! Modnie i szykownie

Asieńka muszę się przypatrzeć Kożuchowskiej. No a w Starbucks byłaś? Bo ja jak robię maraton po Starym Browarze to muszę się tam napić. Jak nałogowiec. Kocham ich mrożoną. Kiedyś mi dupa urosła od tej kawy z rozmiaru 1 do 4 hahah POWAGA.

reklama
netka nie byłam, bo byłam ograniczona czasowo;/ i już agresja we mnie wzbierała, nieudane zakupy to jednak jest powód do nerwów nie?;p dwie godziny szlajania i wracasz z szamponem z rossmana do chaty:wściekła/y:;p

akpa20101209_rodzinka_jk_6035.jpg netka taka ooo

Ostatnia edycja:
przeryłam cały inernet i nie mogę znaleść skąd ona ją ma! chyba do niej napisze;p;p;p podoba mi się tylko ciut dłuższa mogła by być;p chciałabym jakiś kolor na zimę a nie wiecznie czarna kurtka- chce odmiany!

przeryłam cały inernet i nie mogę znaleść skąd ona ją ma! chyba do niej napisze;p;p;p podoba mi się tylko ciut dłuższa mogła by być;p chciałabym jakiś kolor na zimę a nie wiecznie czarna kurtka- chce odmiany!
Asienka jak pokazalaś ta kurtke to się zakochalam no i zaczelam szukac, na forum gazety znalazlam, że jest to kurtka z firmy A style, ale jak wchodze na ich stornke to wogole żadnych ciuchów tam nie widzę! tutaj o tym czytałam : jakiej marki jest kurtka Mamuśki z Rodzinki PL :) - Zakupy - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry