inka85
Mamusia Aleksego
ja dziś stwierdziłam że nie mam kurtki 
przecież w zeszłym roku chodziłam z brzuszkiem i płaszcz jest teraz zdecydowanie za duży. mam kurtkę białą Campusa ale ona zdecydowanie sportowa. mam czarny płaszcz puchowy ale on juz ma 3 lata więc pora na zmianę.
poszukuję kurtki z kapturem, niekoniecznie futerko ale może być. problem z długością- do pasa, do bioder, a może jeszcze dłuższa ??? na pewno (??) bez paska w tali.

przecież w zeszłym roku chodziłam z brzuszkiem i płaszcz jest teraz zdecydowanie za duży. mam kurtkę białą Campusa ale ona zdecydowanie sportowa. mam czarny płaszcz puchowy ale on juz ma 3 lata więc pora na zmianę.
poszukuję kurtki z kapturem, niekoniecznie futerko ale może być. problem z długością- do pasa, do bioder, a może jeszcze dłuższa ??? na pewno (??) bez paska w tali.

A swoją drogą - łańcuchy na koła od wózka już kupiłaś? ;-) Bo wiesz, mogą być trudności z podjazdami pod górkę... ;-) Z kurteczek które wrzuciłaś do podglądu. bardziej podoba mi się ta biała, ale rozumiem że to są już te, które masz i o których piszesz? Pewnie i tak trzeba będzie jechać do Wrocka albo do Niemiec, w Jeleniej to żaden wybór
Pewnie się wybiorę któregoś dnia i posprawdzam, jak się ma cena do jakości i tego, jak skutecznie zamaskuje i wymodeluje moje po-ciążowe kilogramy ;-)