asiczka31
Fanka BB :)
madlen ja jeszcze jestem
musze teraz za kare siedziec i nadrabiac hihihihttp://demotywatory.pl/page/3 zobaczcie sobie jak dzieciaki wymiataja,ten filmik "czasem"
megaaaaa
)))))))
megaaaaa
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-),mam kolezanke ktora tez ma dziewczynki z tego samego dnia,z 4letnia przerwa
chociaz zanim zafasolkuje to jeszcze pewnie zmienie zdanie 3 razy 

nooo baaa...najpierw z dziecmi to musielismy obgadac hehe...byly jak najbardziej zaJulka jest na etapie dzidziusiow,bobasow,wiec przeszczesliwa a Igor stwierdzil ze jeszcze jakas siostra czy brat sie przyda
juz sa na tyle duze ze musimy z nimi takie sprawy ustalac,mysle ze tez juz maja tu cos do powiedzenia,wkoncu bedziemy sobie pomagac,a i mysle tez troche tak,ze bede mogla pojsc na macierzynski i caaaaly swoj czas wtedy poswiece dzieciaczkom,musimy spoooro nadrobic...

Tak Asiu znaleźli jej malutkie ciałko :-(jak to Madzia nie żyje znależli jej ciało gdzie kiedy

musze sie za to wziasc ...