Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Edyta to wyslij troche sniegu do nas ;-)
ja moim wlaczylam teraz bajke,ogladaja i wcinaja kolacje..a jaka cisza od razu sie zrobila![]()

i do tego niebieskie oczy...moj tez jest niebieskooki 
po cichu knujemy rózne rzeczy
taki plemniczkowy 

Wiktoria a co to za problem ,mozesz tez milo przywiac mezusia...wystarczy kapiel,jakas bielizna albo i nie![]()
nawet ta sexi bielizna nie będzie już potrzebna 
Moje starszaki ogladaja Scoobiego na Cartoonie a maly dopiero sie obudzil i jeszcze wtula sie we mnie ,ach jakie ciepelko od niego bije :-)
), więc tym bardziej tęsknię za takim malusim okruszkiem w domu..... 

azzz doła łapie znowu ze nie moge ich przytulic.....
Miejmy nadzieje że dojdzie w całości :-) obkleję jeszcze taśmą żeby się nie rozwaliła po bokach.Asiczka najgorszy jest taki marznacy deszcz,wtedy to naprawde trzeba byc ostroznymJa osobiscie jak nie musze to nie jezdze w taka pogode,wole jak jest sucho ;-)
Asia przed Wami mila nocka
Wiktoria ja to mam nadzieje ze oni mi paczki od Ciebie nie dostarcza w kawalkubo oni potrafia zgniesc nieziemsko takie przesylki a pozniej jak wyciagam rozne rzeczy to wszystko jakby prasowane
![]()
Niestety nic na to nie poradzęwiktoria przykro mi ze ty spędzisz noc samotnie
ale idzie się przyzwyczaić Za 2 miesiące :-)Wiktoria a co to za problem ,mozesz tez milo przywiac mezusia...wystarczy kapiel,jakas bielizna albo i nie![]()

Oj nie pomoże.Ciekawa jestem jak by zareagował gdybyś sie tak ubrała jak na tym obrazku
Edytko mąż Wiktorii o ile dobrze pamiętam wróci z wyjazdu do pracy dopiero za kilka miesięcy.....
i ona bidulka musi tak długo czekać na niego...
ale po takich kilku miesiącach to dopiero będzie powitanienawet ta sexi bielizna nie będzie już potrzebna
Jak ja kocham takie ciepełko małego słodkiego przytulającego się ciałka.....
Coś wspaniałego.....
Będzie mi tego brakowało kiedyś jak maluchy podrosną..... :-(
Właściwie to moi już się nie wtulają w mamusię tak jak kiedyś (tylko jak są chorzy, zmęczeni albo coś nabroją), więc tym bardziej tęsknię za takim malusim okruszkiem w domu.....
Tym razem już nie odpuszczę mojemu M gdy będę miała płodne dni..........
I żadne "boli mnie głowa" mu nie pomoże.....![]()